Από την τελετή λήξης επιμόρφωσης των 16 φοιτητών-φοιτητριών που φιλοξένησε το Σωματείο Διεθνών Σχέσεων και Πολιτιστικών ανταλλαγών Καλύμνου.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Μετά από 3 χρόνια διακοπής λόγω πανδημίας, λειτούργησε φέτος για 30η χρονιά το Τμήμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας του Σωματείου Διεθνών Σχέσεων και Πολιτιστικών Ανταλλαγών Καλύμνου– Αθηνών  της Μαρίας Θεοδωρίδου. Να σημειώσουμε ότι πέρσι 2022, το Τμήμα λειτούργησε μόνο με 3 φιλοξενούμενες κοπέλες.
Φέτος το Σωματείο φιλοξένησε στην Κάλυμνο 16 παιδιά από Σερβία, Ιταλία και 2 από Γεωργία.
Ένα Σωματείο που όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του, με την ακούραστη Μαρία Θεοδωρίδου στο τιμόνι και τους συνεργάτες της, έχει προσφέρει και επιτελεί τεράστιο Εθνικό έργο. Η φετινή 30η χρονιά ,όπως έγινε γνωστό, θα είναι η τελευταία, αφού πλέον η ακούραστη και δραστήρια Πρόεδρος του Σωματείου Μαρία Θεοδωρίδη αποφάσισε να τερματίσει τη δράση της.
Σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 στις 8.00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η λήξη επιμόρφωσης των 16 φοιτητών και φοιτητριών που φιλοξένησε το Σωματείο Διεθνών Σχέσεων και Πολιτιστικών ανταλλαγών Καλύμνου- Αθήνας και συμμετείχαν φέτος στα μαθήματα και στις δράσεις του προγράμματος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του 3ου δημοτικού Σχολείου Πόλεως Καλύμνου.
Δείτε ένα μικρό video με Σέρβους φοιτητές και φοιτήτριες να ψέλνουν τροπάριο του Αγίου Σάββα που τιμάται πολύ στην Χώρα τους. Επίσης φωτογραφίες από την εκδήλωση του Μάμα Χαραμαντά.
Τελετή λήξης επιμόρφωσης των φοιτητών που φιλοξένησε το Σωματείο Πολιτιστικών ανταλλαγών Καλύμνου.
Watch this video on YouTube

Latest..