Από τις εκδηλώσεις στην Κάλυμνο την Κυριακή 19 Μαΐου 2024  για την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Κάλυμνο, σήμερα Κυριακή 18 Μαΐου 2024 το πρωί,  για την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου
Στις 10.30 το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό  Ναό Σωτήρος Χριστού από τον εφημέριο του π.Ισίδωρος Γλυνάτσης όπου παρέστησαν οι Τοπικές Αρχές.
Παραβρέθηκαν η βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη, ο έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος, ο Πρόεδρος του ΔΣ Δημήτριος Μαραγκός, ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Θεοφιλίδης, ο τέως Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης, ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχης Δημήτριος Γώγουλας, ο Ταγματάρχης Αναστάσιος Κορφιάς και εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Καλύμνου.
Την επετειακή ομιλία εκφώνησε ο στρατιωτικός Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.
Στις 11.00 πμ τελέστηκε  Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων  στην Κεντρική  Πλατεία και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τη βουλευτή Μίκα Ιατρίδη, το Δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο,τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή, το Διοικητή του 5  Σ.Ε Συνταγματάρχη Δημήτριο Γώγουλα και τον Πρόεδρο του ΔΣ Δημήτριο Μαραγκό.
Τιμές απέδωσαν άγημα του Στρατού  και μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
Δείτε video του Μάμα Χαραμαντά με την επετειακή ομιλία που εκφώνησε ο στρατιωτικός Κωνσταντίνος Γεωργιάδης
Η επετειακή ομιλία στην Κάλυμνο για την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου .
Watch this video on YouTube

Latest..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

ΧΙΟΣ : Σε ένα ακόμη ζήτημα καθημερινότητας η Δημοτική Αρχή Μαλαφή πήρε κάτω από τη βάση, καθώς η απουσία προγραμματισμού ήταν εμφανής. Συγκεκριμένα τα σκίαστρα στην Απλωταρία που … [Read More...]