ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΩ: ΈΝΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ

ΧΙΟΣ : Στο πλαίσιο μιας λαμπρής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πυργίου, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Νικολάου Λω, του μεγάλου ευεργέτη του Πυργίου και της ομάδας του χωριού.

Η προτομή αναδεικνύει το πρόσωπο ενός ανθρώπου που αγάπησε βαθιά τον τόπο του και προσέφερε γενναιόδωρα στην κοινότητα. Το γήπεδο, όπου τοποθετήθηκε η προτομή, αποτελεί δωρεά του Νικολάου Λω και φέρει με περηφάνια το όνομά του.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η κοινότητα του Πύργου εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη για τα έργα και τις δωρεές του ευεργέτη. Ο εγγονός του, που φέρει επίσης το όνομα Νικόλαος Λω, ήταν παρών στην τελετή και εκφράστηκε με συγκίνηση για την τιμή που αποδόθηκε στον παππού του.

Το αγάλματος της προτομής αποτελεί ένα σύμβολο της διαχρονικής αξίας της προσφοράς και της αγάπης για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Ο Νικόλαος Λω θα μείνει για πάντα ένας φωτεινός οδηγός για την κοινότητα του Πύργου και ένα παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]