Αποκαταστάθηκε η μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε στο πλοίο “Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ”. Κανονικά θα εκτελεστεί το αυριανό δρομολόγιο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Τις βραδινές ώρες χθες Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καλύμνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ ”ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” Ν. Καλύμνου 02, ότι μετά τον κατάπλου στο λιμάνι, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αντλία πετρελαίου της αριστερής κύριας μηχανής του.
Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα της Κω προς τον λιμένα της Καλύμνου, με 4 επιβάτες και 16 άτομα πλήρωμα. Από το περιστατικό δεν υπήρχε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Λιμεναρχείο της Καλύμνου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr η βλάβη αποκαταστάθηκε σήμερα Παρασκευή,ήδη ελέγχθηκε από τον Πολωνικό Νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο και αύριο Σάββατο, το πλοίο θα εκτελέσει κανονικά το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]