Αποκλειστήκαν στη Μυτιλήνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Η ταλαιπωρία για τις Μικτές ομάδες δεν περιορίστηκε στην ”Οδύσσεια” του πως θα φτάσουν στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά πλέον και πως θα επιστρέψουν, καθώς λεπτά πριν την επιβίβαση στο πλοίο ανακοινώθηκε από το πλήρωμα στον επικεφαλής πρόεδρο της αποστολής, Ειρηναίο Φρέρη, ότι το πλοίο θα παραμένει δεμένο λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην θαλάσσια περιοχή.Το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο, καθώς οι πενηνταμελής αποστολή είχε αφήσει το ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Λέσβο προκειμένου να αναχωρήσει από το νησί.
Με άμεσες κινήσεις και με επιβάρυνση μεγάλων εξόδων, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων απέρριψε την πρόταση που είχε να παραμείνουν οι αθλητές εντός του πλοίου μέχρι την αναχώρηση του που υπολογίζεται αύριο Δευτέρα στις 13:00 και έκλεισε νέο ξενοδοχείο, όπου αυτή τη στιγμή έχει καταλύσει η αποστολή. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη έχει προγραμματιστεί βόλτα στη Μυτιλήνη για τους αθλητές των Μικτών ομάδων, οι οποίοι με την ευκαιρία της διαμονής θα γνωρίσουν την όμορφη πόλη.
Τέλος, οι καλές σχέσεις των δύο ενώσεων και των προέδρων, αποτυπώθηκε στην άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον από την πλευρά του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, Παντελή Βερρή, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στην αποστολή και προσπάθησε να βοηθήσει με κάθε τρόπο σε συνεργασία πάντα με τον Ειρηναίο Φρέρη. 
Και εδώ ισχύει στο απόλυτο το ρητό που λέει: ”Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας”…
πηγη:

Latest..

Καμπανιακός – Αιολικός 1-0

ΛΕΣΒΟΣ: Σκόρερ: 52′ ΚαθάριοςΗττήθηκε ο Αιολικός , μια ήττα που μπορεί να τοι στοιχήσει ακριβά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη σημαντική νίκη … [Read More...]