ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ AΜΜΟ

ΧΙΟΣ : Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Καρφά ο 7ος Διαγωνισμός Γλυπτικής στην άμμο. O Διαγωνισμός είχε τη θεματική «Κάνω την αμμουδιά καμβά και αποτυπώνω της ομορφιές της Χίου» Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί και συμμετείχαν σε αυτό δώδεκα ομάδες . Μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν τα έργα των ομάδων .

Η 3μελής κριτική επιτροπή είχε δύσκολο έργο καθώς όλα τα έργα είχαν αισθητική, ήταν γεμάτα με μεράκι και καλλιτεχνική έκφραση και ήταν εντός θέματος.  Δικαίωμα ψήφου είχαν και οι διαγωνιζόμενοι, δίνοντας ένα ψήφο στο έργο που τους άρεσε πιο πολύ.
Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού είναι :
1η θέση για την ομάδα “Θεατροποιοί” με το έργο «Ανεμόμυλος»
2η θέση για την ομάδα “Spaghetti Mafia” με το έργο «Κάστρο της Χίου».
3η θέση για τις ομάδες “Sanda Panda” με το έργο «Μαστιχόνδεντρο», “Τα καβουράκια” με το έργο «Υποβρύχιο Μαστίχας» και “Τα μικράκια” με το έργο «Πηγάδι στον Κάμπο της Χίου»
Ο Μ.Ε.Ο.Θ ευχαριστεί την κριτική επιτροπή τις κυρίες Κλεοπάτρα Κουτσουράδη ,Σέβη Βίγκα και Βασιλεία Βερβεράκη για την πολύτιμη βοήθεια τους στο διαγωνισμό.
Ευχαριστεί τους Χορηγούς Mastiha shop και Κάμπος Χίου καθώς και τους Δωροθέτες  βιβλιοπωλείο My book, το κατάστημα αθλητικών ειδών Fair Play και το εργαστήριο κοσμημάτων Technotropies by Vasileia Ververaki.

Τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Χίου κο Παντελή Μπουγδάνο , τον εκπρόσωπο του mastiha shop κο Δημήτριο Αγκά και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θυμιανών κο Γεώργιο Μαμαλή που ήταν κοντά μας και βοήθησαν στις απονομές.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες για τη όμορφη συμμετοχή τους και δίνουμε ραντεβού στον επόμενο, 8ο  Διαγωνισμό Γλυπτικής στην άμμο!

Latest..

Δήμος Ικαρίας: Ομόφωνα ενάντια στην εγκατάσταση των 2 Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων κοντά στην Ικαρία

ΙΚΑΡΙΑ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ’ αριθμ. 13ης/2023 κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ικαρίας Θέμα: Σύνταξη θέσης του Δήμου Ικαρίας στα … [Read More...]

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΟΥΝΑΚ: ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΧΙΟΣ : Στο τηλεοπτικό πάνελ της εκπομπής "Πρωινή Ζώνη" του Action24 συμμετείχε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης.  Ο κ. Μηταράκης σχολίασε την στάση του … [Read More...]

Κωσταντίνος Μουτζούρης : “Επικροτούμε ολόθερμα τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την στάση του στο Λονδίνο.”

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]