ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

ΧΙΟΣ :
Η ChiosPress πριν από τρεις εβδομάδες διεξήγαγε δημοσκόπηση μεταξύ των αναγνωστών της για τον Δήμο Χίου και στην οποία ψήφισαν 750 άτομα. Λίγο μετά διεξήχθη με τη μέθοδο του τηλεφώνου μια ακόμη δημοσκόπηση και στην οποία ψήφισαν 1000 άτομα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress η δεύτερη δημοσκόπηση διεξήχθη για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής.

Και στις δύο δημοσκοπήσεις υπάρχει ταύτιση αποτελεσμάτων στα ποσοστά του Κ. Τριαντάφυλλου και του Γ. Μαλαφή. Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση της ChiosPress κατέγραψε ένα ποσοστό για τον Κ. Τριαντάφυλλο 26%, ενώ η άλλη δημοσκόπηση έδινε ποσοστό 25%. Την ίδια στιγμή η δημοσκόπηση της ChiosPress έδωσε ποσοστό στον Γιάννη Μαλαφή 21% ενώ η άλλη δημοσκόπηση 20%. Και οι δύο δημοσκοπήσεις είχαν μεγάλη αδιευκρίνιστη ψήφο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η δημοσκόπηση της ChiosPress διεξήχθη δύο μέρες μετά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του Γ. Μαλαφή και ο Γ. Μαλαφής κατέγραψε μεγάλη συσπείρωση, ανεβάζοντας τα ποσοστά του κατακόρυφα σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση των αναγνωστών της ChiosPress. Tην ίδια στιγμή ο Κ. Τριαντάφυλλος καταγράφει σταθερά υψηλά ποσοστά που φαίνεται ότι του έχουν εξασφαλίσει θέση στον 2ο γύρο των εκλογών, καθώς σε όσες δημοσκοπήσεις έχουν γίνει τόσο από τη ChiosPress μεταξύ των αναγνωστών της αλλά και αυτή της δημοτικής αρχής δε φαίνεται ότι υπάρχει καμία πιθανότητα για να υπάρξει νικητής στον α’ γύρο.

Latest..

Σεισμός τώρα 4,1 Ρίχτερ στην Τρίπολη

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Αισώπου μύθοι μέρος 34ο

ΧΙΟΣ : Κόραξ νοσῶν    Κόραξ νοσῶν ἔφη τῇ μητρί· «Μῆτερ, εὔχου τῷ θεῷ καὶ μὴ θρήνει». Ἡ δ’ ὑπολαβοῦσα ἔφη· «Τίς σε, ὦ τέκνον, τῶν θεῶν ἐλεήσει; τίνος γὰρ κρέας ὑπὸ σοῦ … [Read More...]