Αποτράπηκε πλειστηριασμός πατρικού σπιτιού επαγγελματία στη Μυτιλήνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Μετά από παρέμβαση που έκανε χθες αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ), εργατικών σωματείων και άλλων φορέων, αποτράπηκε πλειστηριασμός του πατρικού του σπιτιού επαγγελματία στη Μυτιλήνη.Κάτω από την αποφασιστική μας παρέμβαση, σημειώνει η ΟΒΣΑ σε ανακοίνωσή της, «η εταιρεία δέχθηκε να ξεκινήσει συζήτηση για ρύθμιση των οφειλών, ενώ στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν προηγηθεί με τον επαγγελματία αναλωνόταν σε εκβιασμούς. Ο πλειστηριασμός που είχε προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες αποτράπηκε».
Τα χρέη που βαραίνουν τον συνάδελφο, επισημαίνει η ΟΒΣΑ, «αφορούν επαγγελματικά δάνεια. Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται χιλιάδες συνάδελφοι επαγγελματίες που λόγω της πολυετούς κρίσης αλλά κυρίως λόγω της κυβερνητικής πολιτικής (ακρίβεια, φοροληστεία, αύξηση επιτοκίων κ.ά.) δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αλλά και στο δυσβάσταχτο κόστος ζωής».
Η Ομοσπονδία «καλεί τα Σωματεία και τις Ενώσεις ΕΒΕ να σηκώσουν ασπίδα προστασίας για την περιουσία των επαγγελματιών. Να ενταθεί η προσπάθεια ενημέρωσης ώστε οι συνάδελφοι να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι απέναντι στα κοράκια. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».
πηγη: 902.gr

Latest..

Μήνυμα Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή προς τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Το Σάββατο 1/6 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του αρχαιολόγου Μιχάλη Κουτελλά: “Το ιστορικό Ανέγερσης και λειτουργίας του Επαρχιακού Μεγάρου Καλύμνου”-Έπαινοι σε μαθητές που διακρίθηκαν στο”Young Business Talents”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: <!– Error: wp_booster error:td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not … [Read More...]