Αρωμα Χίου από 19-23 Ιουνίου στο Σύνταγμα

ΧΙΟΣ :

Στην «καρδιά» της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, θα βρεθεί η Χίος για μία εβδομάδα. Για 2η χρονιά πραγματοποιείται η δράση «Άρωμα Χίου» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα το χρονικό διάστημα από 19 έως 23 Ιουνίου 2023.
Η δράση οργανώνεται από το Επιμελητήριο Χίου και συμμετέχουν 21 τοπικές επιχειρήσεις που θα προσφέρουν αρώματα και γεύσεις στους επισκέπτες της έκθεσης.

Τα επίσημα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα την Τρίτη 20 Ιουνίου (6.30 μ.μ. ώρα που ξεκινούν και όλες οι απογευματινές δράσεις). Την τιμητική της θα έχει η μαστίχα. Μάλιστα την Τετάρτη 21 Ιουνίου θα προσφέρονται το απόγευμα cocktails με βάση το λικέρ μαστίχα.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου, θα υπάρξει μουσική αφήγηση με παραμύθια, μύθους και τραγούδια από τη Χίο, από την ομάδα έκφρασης ΑΕΡΙΚΟ, ενώ την Παρασκευή 23 Ιουνίου θα γίνει ξενάγηση στη χλωρίδα του νησιού με Παρασκευή αφεψημάτων από μείγματα βοτάνων της Χιακής γης.
Η τελευταία ημέρα της έκθεσης είναι αφιερωμένη στον Αριούσιο Οίνος και στην ιστορία του χιώτικου κρασιού από την αρχαιότητα μέχρι τη σημερινή σύγχρονη καλλιέργειά του.

Latest..

Μέλια : Φαιδρά και παράδοξα……

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]