ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ

ΧΙΟΣ : Άσχημες εικόνες κατέγραψε ο φακός από την Ευαγγελίστρια, καθώς ενώ βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου, οι αρμόδιοι δεν έχουν φροντίσει ούτε καν να κόψουν τα χόρτα. Επειδή τώρα βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου και οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί λίγα μέτρα πιο πάνω από την κεντρική είσοδο του Μουσείου, καλό είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες να σπεύσουν να ξεχορταριάσουν και να καθαρίσουν, επίσης ο κ.  Μαλαφής καλό είναι να ενεργοποιήσει τους πυρήνες εθελοντών που είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα ιδρύσει και αναφέρει και μετεκλογικά για να συμβάλλουν στον εξωραϊσμό της περιοχής άμεσα. Αν και θα έπρεπε όλα αυτά να είχαν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό,  έστω και τώρα πρέπει να γίνουν.

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]