Ασυνείδητος οδηγός τραυμάτισε θανάσιμα σκυλάκι και ελαφριά τη συνοδό του

ΧΙΟΣ :

Με δεκάδες μηνύματα πολίτες εκφράζουν τη λύπη τους αλλά και την αγανάκτησή τους για το τραγικό θάνατο που βρήκε σκυλάκι που ενώ συνοδευόταν από την κυρία του, το παρέσυρε αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε η φιλοζωϊκή σελίδα «Η Κιβωτός του Θοδωρή» στη Χίο, το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 3.00 μ.μ. του Σαββάτου, 8 Ιουνίου, επί της οδού Γ. Βερίτη στο ύψος του super market ΑΒ Βασιλόπουλος στη συνοικία Βαρβάσι, στην πόλη της Χίου.
Οδηγός αυτοκινήτου τραυμάτισε θανάσιμα σκυλάκι, ενώ παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφριά την ηλικιωμένη συνοδό του. Δεν σταμάτησε καν να προσφέρει πρώτες βοήθειες και να δει αν κάποιος, ζώο ή άνθρωπος, ήταν χτυπημένος.
Περαστικοί που είδαν την γυναίκα να κάθεται στα σκαλιά που οδηγούν στην εκκλησία και να έχει αγκαλιά μέσα στα αίματα το σκυλάκι της ενημέρωσαν και την τροχαία.
Η «Κιβωτός του Θοδωρή» ζητά να γίνουν συνεχείς κοινοποιήσεις ώστε να εντοπιστεί ο δράστης, ενώ καλούνται να ελεγχθούν οι κάμερες από τα γύρω καταστήματα.

Προηγούμενο άρθροΣτάχτη 270 στρέμματα, δάσος και καλλιέργειες, από την μεγάλη πυρκαγιά στις ΚαρυέςΕπόμενο άρθροΕυροεκλογές 2024: Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία

Latest..

Νέα Αριστερά: «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην πληρωμή ενισχύσεων στους νησιώτες κτηνοτρόφους»

ΛΕΣΒΟΣ:  Η Νέα Αριστερά κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους των νησιών μας.Προς κκ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και … [Read More...]