Ατύχημα από την ανεξέλεγκτη ρίψη νερών στην περιοχή της Αμμουδάρας. (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Την οργή και την έντονη αγανάκτηση του εκφράζει μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr o Νικόλας Μαγριπλής, δεινός δύτης, γνωστός με το παρωνύμιο Μπολσεβίκος, προβαίνοντας σε καταγγελία για την ανεξέλεγκτη ρίψη νερών στο δρόμο.
Αιτία το ατύχημα που είχε, όταν γλίστρησε πάνω σε νερά που δυστυχώς κάποιοι ρίχνουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή της Αμμουδάρας και πέφτοντας τραυματίστηκε σε χέρι και πόδι.
Δυστυχώς μία κακή συνήθεια που συνεχίζει να παρατηρείται σε πολλά σημεία της Καλύμνου, με την ανεξέλεγκτη ρίψη νερών στους δρόμους που εγκυμονούν κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων και η οποία θα πρέπει να εκλείψει.
Θα πρέπει από τη δημοτική Αστυνομία να ενταθούν οι έλεγχοι και στους παραβάτες να επιβάλλονται τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Στην περιοχή της Αμμουδάρας έχουμε κάνει αρκετά ρεπορτάζ με την ρίψη νερών που κυλούν μέχρι την κεντρική πλατεία και έχουν προκαλέσει ατυχήματα σε ανυποψίαστους διερχόμενους.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Latest..

Ζ. Μπορέλ: Ευρωπαϊκά κράτη αναμένεται να αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΕΙΚΟΣΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ

ΧΙΟΣ : Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα έναντι τουρκικά παράλια, στη θαλάσσια περιοχή νότια … [Read More...]