ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΒΙΚΙ – ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ

ΧΙΟΣ : Βλέπουμε αιρετούς να λαμβάνουν υψηλές αντιμισθίες, βλέπουμε αιρετούς να κάνουν πολιτική με τον τρόπο που αυτοί θέλουν, βλέπουμε αιρετούς να βάζουν χαράτσια στους πολίτες για το νερό, βλέπουμε αιρετούς να παίρνουν αποφάσεις σχετικά με τη λειψυδρία και να απειλούν τους πολίτες με υψηλά πρόστιμα αν υπερβούν τα όρια κατανάλωσης.

Αυτοί οι αιρετοί, όμως, τη λιμνοδεξαμενή στο Βίκι δεν έχουν φροντίσει, με αποτέλεσμα αυτή να έχει αυτήν την εικόνα!
Κάθε πολίτης πρέπει να αναλογιστεί αν αξίζουν την ψήφο του, καθώς τα διαχρονικά προβλήματα στο νησί παραμένουν και μάλιστα διογκωμένα. 

Latest..

Μήνυμα Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή προς τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Το Σάββατο 1/6 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του αρχαιολόγου Μιχάλη Κουτελλά: “Το ιστορικό Ανέγερσης και λειτουργίας του Επαρχιακού Μεγάρου Καλύμνου”-Έπαινοι σε μαθητές που διακρίθηκαν στο”Young Business Talents”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: <!– Error: wp_booster error:td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not … [Read More...]