Αξιόλογη παρουσία της Περιφέρειας στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Κρουαζιέρας SEATRADE EUROPE

ΛΕΣΒΟΣ:

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνεχίζει να ενισχύει τον ρόλο της ως μοχλός ανάπτυξης, στηρίζοντας τον προορισμό της Λέσβου ως έναν ανερχόμενο κρουαζιερικό προορισμό. Κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής έκθεσης κρουαζιέρας και συνεδρίου Seatrade Europe, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στο Αμβούργο, η Περιφέρεια παρουσίασε με επιτυχία τον προορισμό της Λέσβου και συνέχισε να ενισχύει την παρουσία της στον χώρο. 
Πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις, όπου παρουσιάστηκε το Nautical Port Evaluation Report, μια αναφορά με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προορισμού (έχουμε ήδη αποστείλει  τον πλήρη φάκελο μας σε πάνω από 25 εταιρείες κρουαζιέρας). Επίσης, δόθηκαν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές στον προορισμό και παρουσιάστηκε το Lesvos Cruise Excursion Book, που περιλαμβάνει πάνω από 35 επιλογές εκδρομών για όλες τις κατηγορίες πλοίων και επιβατών.
 
Σε αυτήν την προσπάθεια, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνεργάζεται με την Five Senses Consulting, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του τουρισμού και των κρουαζιέρων. Η συνεργασία αυτή ενίσχυσε τις προσπάθειες προώθησης του προορισμού και της περιοχής ως ανερχόμενου προορισμού κρουαζιέρας και ενίσχυσε την παρουσία της Περιφέρειας στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.
 
Ο Περιφερειάρχης της Βορείου Αιγαίου, κ. Μουτζούρης, δήλωσε: “Η Λέσβος διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας προορισμός, ειδικά στην κατηγορία Luxury, για να έχει επιτυχημένες τεχνικές προσεγγίσεις αλλά και για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσπάθεια μας , θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα για το νησί της Λέσβου συνολικά. Συνεχίζουμε την παρουσία μας στα κέντρα αποφάσεων και σύντομα θα ενισχύσουμε τη διαδραστική πληροφόρηση μέσω μιας καινοτόμου δράσης που χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας σφραγίδες QR και NFC tags. Αυτό θα επιτρέψει σε όλους τους επισκέπτες να αντλήσουν πληροφορίες για την ιστορία, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της Λέσβου σε πολλαπλές γλώσσες, ενισχύοντας έτσι τη σύνδεσή τους με την τοπική επιχειρηματικότητα.”
 
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνεχίζει να προωθεί την ανάπτυξη του τομέα της κρουαζιέρας και την ενίσχυση του προορισμού της Λέσβου ως μία από τις κορυφαίες επιλογές για τις κρουαζιέρες στο Αιγαίο.

Latest..

Σεισμός τώρα 4,1 Ρίχτερ στην Τρίπολη

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Αισώπου μύθοι μέρος 34ο

ΧΙΟΣ : Κόραξ νοσῶν    Κόραξ νοσῶν ἔφη τῇ μητρί· «Μῆτερ, εὔχου τῷ θεῷ καὶ μὴ θρήνει». Ἡ δ’ ὑπολαβοῦσα ἔφη· «Τίς σε, ὦ τέκνον, τῶν θεῶν ἐλεήσει; τίνος γὰρ κρέας ὑπὸ σοῦ … [Read More...]