Μπαράζ διαρρήξεων στον Πολιχνίτο

ΛΕΣΒΟΣ:

Μπαράζ διαρρήξεων είχαμε σήμερα (Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 ) τα ξημερώματα στην περιοχή του Πολιχνίτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net άγνωστοι διέρρηξαν δύο καταστήματα στο κέντρο του Πολιχνίτου και προσπάθησαν να διαρρήξουν και τρίτο κατάστημα. Επίσης χωρίς να είναι σίγουρο-  αν είναι ίδιοι οι δράστες – έγινε προσπάθεια διάρρηξης και σε εκκλησία στην περιοχή του Λισβορίου.
Συγκεκριμένα οι δράστες αρχικά διέρρηξαν κομμωτήριο στον Πολιχνίτο και στη συνέχεια κατάστημα πώλησης λιανικής.  Ευτυχώς οι ιδιοκτήτες δεν είχαν αφήσει κάποιο χρηματικό ποσό και οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στα καταστήματα.
Αποπειράθηκαν επίσης να διαρρήξουν και κατάστημα ρούχων στον Πολιχνίτο αλλά για άγνωστο λόγο οι δράστες εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους. 
Η στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής είναι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής καθώς το συγκεκριμένο τμήμα καλύπτει μια τεράστια περιοχή από τον Σταυρό και τα Βατέρα μέχρι τα Βασιλικά. 

Latest..

Τρεις ανήλικες απέδρασαν από το σπίτι της μητέρας τους στον Βόλο – Τις κρατούσε σε «ομηρία» – Επέστρεψαν στον πατέρα τους στη Ρόδο

ΚΩΣ: Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 40χρονη γυναίκα για αρπαγή ανηλίκων – Δεν τις επέστρεψε ποτέ στον πατέρα … [Read More...]

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

ΚΩΣ: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα … [Read More...]