ΜΠΛΑΤΖΙΟΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΧΙΟΣ :
Η ανάρτηση του Λ. Μπλάτζιου στο FaceBook για το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης του είναι μια σημαντική παρατήρηση που αναδεικνύει τις πρακτικές της πολιτικής στην Ελλάδα και της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τη δήλωση του Λ. Μπλάτζιου, η Αριστερά επιχειρεί να κατηγορήσει τη Νέα Δημοκρατία για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης, παρά το γεγονός ότι η ίδια η Αριστερά είχε ορίσει αυτό το Συμβούλιο το 2015 και το διατήρησε μέχρι και το 2023 η Ν.Δ., παρότι η Νέα Δημοκρατία είχε αναλάβει τη διακυβέρνηση από το 2019. Σύμφωνα με την ανάρτηση – δήλωση του κ. Μπλάτζιου το απερχόμενο Εφορευτικό Συμβούλιο αποτελούταν αποκλειστικά από εκπροσώπους της Αριστεράς και του Δήμου Χίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μπλάτζιου:
Πολλά αναφέρθηκαν τις προηγούμενες μέρες σχετικά με το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης μας αλλά επειδή και η υποκρισία έχει όρια  για όλους εκτός από την αριστερά παραθέτω τα εξής:

Το Εφορευτικό Συμβούλιο έχει κανονικά 3ετή θητεία. Το 2015 με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτός έσπευσε αμέσως να ορίσει νέο Εφορευτικό Συμβούλιο με τα εξής μέλη:

Πρόεδρος: Μερούσης Κωνσταντίνος,
Αντιπρόεδρος: Βουρνούς Εμμανουήλ
Μέλη: Μανάρα-Στάθη Μαρία, Μπελέγρης Γεώργιος, Μανιτσούδη Ελευθερία, Κλεισσάς Ηλίας, Σταυρινούδης Σταύρος, Κουγιούλης Ιωάννης, Παυλιδάκης Γεώργιος και Ζαχαρή Μαριάνθη.

Δηλαδή το Εφορευτικό Συμβούλιο απαρτιζόταν αποκλειστικά με εκπροσώπους της Αριστεράς και του Δήμου Χίου, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το 2023!

Η Νέα Δημοκρατία διατήρησε το εν λόγω Εφορευτικό Συμβούλιο που όρισε ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2019 που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μέχρι και αρχές του 2023! Το αντικατέστησε με το νυν Εφορευτικό Συμβούλιο, του οποίου ο Πρόεδρος έχει διατελέσει και στο παρελθόν Πρόεδρος αυτού (2007) και είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το μέλος κ. Αιμιλιανός Ευαγγελινός έχει διατελέσει και στο παρελθόν μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου και ήταν Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο κ. Μανάρας ήταν πρώην Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου και ο κ. Ξυλάς είναι Αντιδήμαρχος ενώ τα λοιπά μέλη είναι δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί και ελεύθεροι επαγγελματίες με πλούσια κοινωνική δράση.

Όλοι αυτοί δέχθηκαν ΑΜΙΣΘΙ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ενώ ταυτόχρονα κυριάρχησε η έλλειψη ενδιαφέροντος ακριβώς λόγω των άμισθων θέσεων.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να διατηρήσει το Εφορευτικό Συμβούλιο που όρισε εκείνος για άλλα 4 χρόνια! Δυστυχώς η υποκρισία της αριστεράς δεν έχει όρια!

cammy wallpaper

Latest..

“Εν Καλύμνω..τώρα” της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 -Γνωριμία με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ευτυχία Μπίλλη (Νέα Κάλυμνος). (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Δείτε τη διαδικτυακή ενημερωτική εκπομπή «Εν Καλύμνω…τώρα» της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 Καθημερινά η εκπομπή προβάλλεται από Δευτέρα έως … [Read More...]

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ: ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, κ. Παντελής Μπουρνιάς με δημόσια δήλωσή του τονίζει την ανάγκη για επένδυση και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα … [Read More...]