Μπράβο σε μαθητές και γονείς του Νηπιαγωγείου Ταξιαρχών

ΛΕΣΒΟΣ:

Ένα εξαιρετικά δημιουργικό απόγευμα περάσαν την Παρασκευή 17/5/24, οι μαθητές και οι γονείς του Νηπιαγωγείου Ταξιαρχών, προσφέροντας εθελοντική εργασία, καθαρίζοντας τον όρμο Μπάκερος στην περιοχή Αγίου Ερμογένη Λουτρών!
Όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί, με κέφι και χαρούμενη διάθεση φορέσαμε τα γάντια μας και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Μαζεύτηκαν πάνω από 20 σακούλες, ανακυκλώσιμα σκουπίδια και μη, συμβάλλοντας έτσι και εμείς στην προσπάθεια για την μείωση της θαλάσσιας ρύπανσης.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά μας, τους γονείς τους και τους παλιούς μας μαθητές που ήρθαν για να βοηθήσουν, και αφιέρωσαν το απόγευμά τους και τον ελεύθερό τους χρόνο για τον καθαρισμό της ακτής. Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συμμετοχής μας στην παιδική HELMERA και του εργαστηρίου δεξιοτήτων με θέμα: «Θάλα-SoS-α χωρίς πλαστικά» (edited)

Latest..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

ΧΙΟΣ : Σε ένα ακόμη ζήτημα καθημερινότητας η Δημοτική Αρχή Μαλαφή πήρε κάτω από τη βάση, καθώς η απουσία προγραμματισμού ήταν εμφανής. Συγκεκριμένα τα σκίαστρα στην Απλωταρία που … [Read More...]