Χάλκη-Χωριό: Δύο Χρυσά Βραβεία σε συνεργασία με την Delloitte Greece στα Hellenic Responsible Business Awards 2024

ΚΩΣ:

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει με χαρά και υπερηφάνεια ότι κατέκτησε δύο Χρυσά Βραβεία σε συνεργασία με την Delloitte Greece στα Hellenic Responsible Business Awards 2024, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 στο Μουσείο Οίνου Μάρκου – Markou Wine Museum  στην Παλλήνη Αττικής.

Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός επανακατοίκησης του Χωριού της Χάλκης ο οποίος μελετήθηκε και παρουσιάστηκε απο τα στελέχη της Delloitte Greece  βραβεύτηκε με δύο Gold Awards στις κατηγορίες Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος δήλωσε :
Συγχαίρω την εξαιρετική πατριωτική πρωτοβουλία της Delloitte Greece και των στελεχών της να αναλύσουν τα δεδομένα ώστε να δημιουργηθεί ένα ελκυστικό περιβάλλον για να κατοικηθεί ξανά το Χωριό της Χάλκης.

Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός της Delloitte ο οποίος  εκπονήθηκε Δωρεάν για τον Δήμο Χάλκης εμπνέει αισιοδοξία και ελπίδα στην προσπάθεια που γίνεται να συνεχίσουν να κατοικούνται οι μικροί τόποι της Ελλάδας μας.

Το δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί μια σημαντική πρόκληση για την Ελλάδα. Χαρακτηρίζεται από μείωση του πληθυσμού, γήρανση και χαμηλό ποσοστό γεννητικότητας.
Η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος αποτελεί σύνθετη και πολυδιάστατη πρόκληση που απαιτεί ολοκληρωμένες και μακροπρόθεσμες λύσεις.
Η επίλυση του δημογραφικού προβλήματος αποτελεί κοινωνική και πολιτική ευθύνη. Απαιτεί συνεργασία και συντονισμό από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι δεν υπάρχει μια μοναδική λύση στο δημογραφικό πρόβλημα. Η υιοθέτηση ποικίλων και συνδυαστικών μέτρων είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση αυτού του σύνθετου προβλήματος.
Η επανακατοίκηση του Χωριού μας αφήνει τεράστια αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.

Latest..

Μαγγανίτης Ικαρίας: Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Καβάκι” σχετικά με δημοσίευμα της Ικαριακής Ραδιοφωνίας

ΙΚΑΡΙΑ: Μαγγανίτης Ικαρίας: Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Καβάκι” σχετικά με δημοσίευμα της Ικαριακής Ραδιοφωνίας – Ικαριακή Ραδιοφωνία <!-- … [Read More...]

50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρο – Εκδήλωση από το Σύλλογο Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι»

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» σας προσκαλεί στην εκδήλωση μνήμηςγια τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου, που θα … [Read More...]

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΑΛΑΦΗ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ! ΠΡΟΛΑΒΕ!

ΧΙΟΣ : Προκηρύξεις με προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών μόλις μια ημέρα έχουμε δει και με προηγούμενους δημάρχους. Είναι νόμιμες μεν,  ωστόσο δε βοηθούν στη διαφάνεια και … [Read More...]

Επανάληψη διαγωνισμού από ΥΝΑΝΠ για 6 γραμμές λόγω μη υποβολή προσφορών μεταξύ των οποίων και ΚΑΛΥΜΝΟΣ -ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]