Χαμός στη Νέα Δημοκρατία στη Λέσβο… Τι αναφέρει ο Στρατής Γόμος

ΛΕΣΒΟΣ:

Η ανάρτηση του Στρατή Γάμου (ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στο νησί μας) περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο όσο συμβαίνουν στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο!
Αναλυτικά η ανάρτηση του Στρατή Γόμου:
47 χρόνια υπηρετώ με συνέπεια από τις πρώτες θέσεις μάχης τις αρχές και αξίες της Νέας Δημοκρατίας. ‘Εζησα πολλές πολιτικές κόντρες μεταξύ στελεχών ποτέ όμως δεν έζησα την αναξιοπρέπεια  της σημερινής αντιπαράθεσης, ούτε στον μεγάλο ανταγωνισμό Γιαννέλη-Δημόπουλος, ακόμη και τότε υπήρχαν κόκκινες γραμμές που ποτέ δεν ξεπεράστηκαν.
Αυτό που γίνεται σήμερα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κάνεις δεν υπολογίζει την παραταξη, για προσωπικές φιλοδοξίες ας γκρεμιστεί η παράταξη, ας προδοθούν οι ιδέες και οι αρχές της. 
Γεμίσαμε εφιάλτες και πηλιογουσηδες,για να αποδείξουμε ότι εμείς κάνουμε κουμάντο στο νησι.
Διαλύουμε μια ολόκληρη παραταξη, δεν δίνουμε σημασία σ αυτόν το έρμο τον τόπο, αρκεί να ικανοποιησουμε τον εγωισμό μας και να πούμε με το αποτέλεσμα που προσπαθούμε να στήσουμε <<Μητσοτάκη ΕΓΩ κάνω κουμαντο στο νησι>> άσχετα αν έχω διαλύσει τα πάντα.
Σταματήστε αυτές τις συμπεριφορές αλλιώς θα αρχίσω να μιλάω με ονόματα και έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σας.
Μεχρι εδώ.
ΤΕΛΟΣ.

Latest..

Αγρότες: Τρακτέρ θα παραμείνουν στο Σύνταγμα όλη τη νύχτα – Πότε κρίνεται το μέλλον των κινητοποιήσεων.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]