ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΧΙΟΣ : Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» κ. Χαράλαμπος Γιώτης μετέβη στο σημείο όπου ένας αφγανός γρονθοκόπησε βάναυσα στο πρόσωπο μία νέα κοπέλα που κατέβηκε στο κεντρικότατο και στο πιο τουριστικό σημείο της πρωτεύουσας της Ελλάδας για να κάνει τα ψώνια της.

Ο κ. Χαράλαμπος Γιώτης κατήγγειλε την πολιτική που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία για το μεγάλο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών, για την εισαγόμενη βία όπως και για το μεταναστευτικό.  

Ακολουθούν δηλώσεις του κ. Γιώτη – Αντισυνταγματάρχη Πυροβολικού (ε.α.), δημοτικού συμβούλου Αθηναίων:

ΒΙΝΤΕΟ – https://www.youtube.com/watch?v=B96IsMN2YwQ
Ο κ. Γιώτης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έχει την στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη. Μάλιστα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στο πρόσφατο δικαστήριο του κ. Κασιδιάρη στην Λαμία που αθωώθηκε πανηγυρικά για την γνωστή δίωξη που είχε ασκηθεί εις βάρος του με αφορμή την φράση η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Η κ. εισαγγελέας της έδρας τόνισε ότι οι επίμαχες εκφράσεις κατεδείκνυαν την αλήθεια εις ότι αφορά το μεταναστευτικό και είναι απόλυτα σύννομες. Έτσι κατέπεσε οριστικά το συκοφαντικό αφήγημα της δήθεν «ρητορικής μίσους» που αναπαράγουν δολίως τα συστημικά μέσα.
ΒΙΝΤΕΟ – https://www.youtube.com/watch?v=VZpn51_5B78

Latest..

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στην … [Read More...]