Χωρίς ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια το Πλωμάρι – Κόπηκε η αναμετάδοση από την Αγκαθερή

ΛΕΣΒΟΣ:

Όπως ήταν αναμενόμενο, διακόπηκε σήμερα η αναμετάδοση των ιδιωτικών καναλιών από τις κεραίες της Αγκαθερής. Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε ξεκινήσει η δρομολόγηση για τη λύση του χρόνιου αυτού προβλήματος με την έναρξη των διαδικασιών για σύναψη μισθωτηρίου μεταξύ Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των ιδιοκτητών του κτήματος που βρίσκονται οι κεραίες, ύψους 3.000€ το χρόνο. Τελικά δεν βρέθηκε λύση ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία λόγω κάποιων λεπτομερειών, μεσολάβησαν και οι δυο εκλογικές αναμετρήσεις με αποτέλεσμα το θέμα να μείνει ακόμα πιο πίσω. Ο πρώτος τυπικός διαγωνισμός βγήκε άγονος. Οι δυο πλευρές θα πρέπει να κάτσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να βρεθεί επιτέλους η λύση.
Επίσης έγινε γνωστό ότι διακόπηκε και η αναμετάδοση του σήματος για τα κρατικά κανάλια της ΕΡΤ από τις κεραίες του Προφήτη Ηλία, οπότε για όσους λάμβαναν σήμα από εκεί οι δέκτες τους θα είναι προς το παρόν τουλάχιστον χωρίς καθόλου τηλεοπτικά κανάλια.

Previous articleΤο Παράδοξο: Η Πυροσβεστική έφυγε το Λιμεναρχείο έρχεται και τα αναπάντητα ερωτήματα Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]