Χρ. Στεφανάδης: Πάνω από 3.500.000 ευρώ για αποκατάσταση σχολικών κτιρίων στην Αν. Σάμο

ΣΑΜΟΣ: Το Δημοτικό Σχολείο Μυτιληνιών Σάμου (Ευθυμιάς Σχολή)
Ενημέρωση σχετικά με την αποκατάσταση των σχολικών κτιρίων της ανατολικής Σάμου που πλήγηκαν από τον μεγάλο σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020 έδωσε ο βουλευτής Νομού Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης.
Μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο κ.Στεφανάδης αναφέρει:
Σχετικά με τις απορίες και τις ενστάσεις για μείωση της χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των σχολικών κτιρίων από τον σεισμό που προέκυψαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, μετά από επικοινωνία μου με τον Υφυπουργό κ. Χ. Τριαντόπουλο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, στις 16/11/2022, έλαβε το ποσό των 1.100.000 ευρώ ως αρχική χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των Σχολικών κτιρίων για τα οποία είχε υποβληθεί μελέτη.
Στις 22/03/2023 για τον ίδιο Δήμο χορηγείται το ποσό των 2.425.000 ευρώ για την αποπεράτωση της αποκατάστασης των ζημιών των σχολικών κτιρίων.
Επομένως, για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου έχει χορηγηθεί έως σήμερα το ποσό των 3.525.000 ευρώ για το σκοπό αυτό.
Υπενθυμίζεται οτι ο Δήμος είχε ζητήσει συνολικά το ποσό 3.832.230,69 ευρώ. Επομένως, το ποσό των 3.525.000 ευρώ, που χορηγείται αν λάβει κανείς υπόψη τις εργολαβικές εκπτώσεις στην εκτέλεση των έργων, υπερκαλύπτει το αιτούμενο ποσό“.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

<!– important to use below –>

 
 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

Η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή καταδικάζει τις σεξιστικές και χυδαίες φραστικές επιθέσεις που δέχθηκαν μέσω διαδικτύου δύο νέες γυναίκες υποψήφιες τους.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Με δελτίο τύπου η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Γαλουζή καταδικάζει τις σεξιστικές και χυδαίες φραστικές επιθέσεις που δέχθηκαν μέσω … [Read More...]

Οι δάσκαλοι & νηπιαγωγοί της Σάμου στην πανελλαδική κινητοποίηση για τα κενά σχολεία στις 28/9

ΣΑΜΟΣ: Στην ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης για τα κενά σχολεία μετέχει την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου. Στην προαναγγελία της κινητοποίησης στο … [Read More...]

Επιστολή της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ, για “απροειδοποίητη αλλαγής ώρας” σε πρπονήσεις της Ομάδας στο Κλειστό γήπεδο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Παραθέτουμε Επιστολή της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ, για “απροειδοποίητη αλλαγής ώρας” σε προπονήσεις της Ομάδας στο Κλειστό γήπεδο. Προς : ΔΑΟΚ Από «Ένωση Αττάλου και … [Read More...]

Κ.Η.Φ. Ηλικιωμένων Λήμνου στα Καμίνια : Το γλέντησαν….Τραγούδια και χοροί από τους ωφελούμενους.(βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]