Χριστουγεννιάτικα γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος

ΛΕΣΒΟΣ:

Γεύματα αγάπης δόθηκαν στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, Ιωάννη Παππά.Τα γεύματα αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς όσες και όσους υπηρετούν στην πρώτη γραμμή σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, από τα Δωδεκάνησα μέχρι και τη Λέσβο. Τα πλούσια γεύματα προσφέρθηκαν σε όλα τα σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων, όσο και ανήμερα της μεγάλης γιορτής, σε όλους εκείνους που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους και επιχειρούν στην πρώτη γραμμή για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας.
Όπως ανέφερε και ο ίδιος «πρόκειται για μία έμπρακτη στήριξη για την προσφορά των ανθρώπων αυτών που εργάζονται νυχθημερόν για να αισθανόμαστε όλοι ασφαλείς».
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε τα πληρώματα των σκαφών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. που υπηρετούν στη Ρόδο και αντάλλαξαν ευχές.

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]