2η χρονιά λειτουργίας για το κατάστημα “Vouros sweets & coffee” των αδελφών Γιώργου & Παναγιώτη Βούρου στο Μασούρι (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της τουριστικής περιοχής του Μασουριού, στο «Vouros sweets & coffee»που φέτος είναι η 2η χρονιά λειτουργίας του.
Ένας σύγχρονος πεντακάθαρος χώρος που διαθέτει όλα τα γλυκά και παγωτά με την εγγύηση των γνωστών “Ζαχαροπλαστείων Βούρου” ,μαζί με κρέπες, βάφλες, ,σάντουιτς ,καφέδες χυμούς, που έλειπε από την τουριστική περιοχή του Μασουριού.
Ένα πετυχημένο επιχειρηματικό εγχείρημα από δύο νέους ανθρώπους, των αδελφών Γιώργου και Παναγιώτη Βούρου . Ο Γιώργος Βούρος μετά το κατάστημα του στην παραλιακή της Πόθιας, επιχείρησε μία νέα επενδυτική προσπάθεια, αυτή τη φορά μαζί με τον αδελφό του Παναγιώτη σε ένα χώρο της οικογενειακής τους παράδοσης που γνωρίζουν πολύ καλά.
Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης μας μίλησαν για το πως πήγε η περσινή πρώτη χρονιά και τι εκτιμούν για την φετινή τουριστική σεζόν που ήδη ξεκίνησε.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.
18-4-2024 Στο ζαχαροπλαστείο του Γιώργου και Παναγιώτη Βούρου στο Μασούρι
Watch this video on YouTube

Latest..

“To Γελαστό παιδί”- για τον Λάμπρο …. στίχοι Κώστας Μπακλατζής, μουσική Πάνος Λαντούρης .(You Tube)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]