COVID – 19: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 3 Για δικτάτορες και δικτατορίσκους

ΧΙΟΣ :                                Οι γενικεύσεις, είτε γίνονται από την «τεμπελιά» του νομοθέτη, μπροστά στο μέγεθος της πολυπλοκότητας του κόσμου, είτε γίνονται από την αδιαφορία του γι’ αυτήν την πολυπλοκότητα (φασισμός και ευκαιρία για αυθαιρεσίες) χαρακτηρίζονται από την Αδικία, και την Δυσπιστία την οποία αυτή προκαλεί, είτε μιλάμε για τον Νόμο, είτε την Ιατρική Επιστήμη. Δυσπιστία π.χ., στον εμβολιασμό.
Στην πολιτική και την ιατρική της Δανίας, π.χ., είδαμε όλα να βασίζονται στα συνεχή ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, εμβολιασμένους και μη, διότι η «αθώωση» όλων των εμβολιασμένων είναι το ίδιο αντιεπιστημονική και φασιστική με την ενοχοποίηση όλων των μη εμβολιασμένων, οι οποίοι στις χώρες μας εκβιάζονται και τα Συνταγματικά τους Δικαιώματα λεηλατούνται.
Εδώ, οι δικτάτορες και οι δικτατορίσκοι έχουν ενθουσιαστεί με την μεγάλη ευκαιρία για αυθαιρεσίες, την οποία τους έδωσε o πολύπλοκος COVID-19, σαν το ιδανικό όπλο μαζικής υποταγής και ελέγχου Λαών, καταπάτηση ελευθεριών και Συνταγματικών Δικαιωμάτων, με τόση, μάλιστα επιτυχία, που το θέμα της υγείας έχει μπει πλέον σε δεύτερη μοίρα. Το δίλημμα τώρα είναι δημοκρατία ή φασισμός επειδή οι ανεμβολίαστοι, εδώ, εκβιάζονται και τιμωρούνται προκαταβολικά, ενώ οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούν ελεύθερα, με την άδεια της αστυνομίας, μπαίνουν σε χώρους μεγάλου συνωστισμού, εστιατόρια, πλοία, αεροπλάνα και αλλού, χωρίς κανένα τεστ, κάτι το οποίο δεν είναι απλά αντιεπιστημονικό αλλά είναι έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, διότι και ο εμβολιασμένος μπορεί να νοσήσει και να ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ τον ιό στην κοινότητα.
Έτσι, το επιστημονικοφανές τείχος ανοσίας, εκτοξεύει ιούς προς κάθε κατεύθυνση και μοιάζει όλο και περισσότερο με αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή μια αυθαίρετη πολιτική εντολή, εκτελεσμένη από γιατρούς και δημοσιογράφους μπάτσους που λατρεύουν την εξουσία, όχι όμως και την Αλήθεια, και οι οποίοι γαντζωμένοι στην εξουσία, κάνουν καθημερινή πλύση εγκεφάλου στους τηλεθεατές, κάνοντας έτσι τους εμβολιασμένους να μισούν τους ανεμβολίαστους και το αντίστροφο, με πρόσχημα το κατά φαντασία τείχος ανοσίας και αποτέλεσμα τον διχασμό.
Τώρα μάλιστα που ο κορονοϊός έχει γκρεμίσει και έχει εξευτελίσει το περιβόητο τείχος ανοσίας, η φασιστική αυθαιρεσία αλλάζει τα επιχειρήματα σαν τα πουκάμισα έχοντας πάντα τον ίδιο στόχο, δηλαδή τον περιορισμό, την υποταγή και τον έλεγχο και όχι την προστασία της δημόσιας υγείας, διότι όταν λέμε ότι και οι εμβολιασμένοι ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον ιό, εννοούμε ότι τον ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ. Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Ο ευάλωτος κολλάει τον ιό από εμβολιασμένο και πεθαίνει.
Τα προβλήματα δηλαδή τα δημιουργεί η κουτοπονηριά της εξουσίας, τα ψέματα, η αδικία και γενικά ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, τον οποίο όλοι νοιώθουμε στο πετσί μας και αντιδρούμε ο κάθε ένας όπως ξέρει και μπορεί, ακόμα και με τους γραφικούς τρόπους ορισμένων αντιεμβολιαστών που αποτελούν όμως βούτυρο στο ψωμί των τηλεαστέρων. Έχουν δηλαδή δίκιο και το χάνουν επειδή λένε ασυναρτησίες.
Κάποιοι δικτάτορες, οι οποίοι μάλιστα προέρχονται από τον τραπεζικό τομέα (…επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών) και κάποιοι δικτατορίσκοι, έχουν ενθουσιαστεί τόσο πολύ με την ιατρική διακυβέρνηση του κόσμου, – ο Χίτλερ το σκέφτηκε πρώτος, και οι γιατροί που στήριζαν τον ναζισμό – που ετοιμάζουν τώρα νέους, οργουελικούς νόμους και θεσμούς κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους, μόνο και μόνο για την καταπάτηση της ποικιλομορφίας και των Δικαιωμάτων του κάθε Ανθρώπου. Όσο δηλαδή οι άνθρωποι δεν αντιδρούν, τόσο ο φασισμός θα εδραιώνεται, χρησιμοποιώντας κάθε όπλο και κάθε ευκαιρία που του δίδεται όπως π.χ., η πολυπλοκότητα του COVID–19.
Ο ψευτο – διαχωρισμός των ανθρώπων, γενικώς και αορίστως, σε εμβολιασμένους και μη, αφορά μόνο π.χ. την Pfizer και τον διευθυντή της τον κ. Μπουρλά, που πουλά εμβόλια, και στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους, για ευνόητους λόγους, δεν απαντά όμως στα ιατρικά ερωτήματα για το ποιος νοσεί και ποιος μεταδίδει τον ιό στην κοινότητα. Αυτά τα ερωτήματα μπορούν να απαντηθούν μόνο με συνεχή δωρεά τεστ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της Δημοκρατίας μας (…) διότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον ιό.
Το κράτος δηλαδή, το οποίο πλασάρει την «απόδειξη εμβολιασμού» σαν απόδειξη υγείας, green pass ή διαβατήριο υγείας, επιβάλλοντας μάλιστα οικονομικές και άλλες κυρώσεις στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, το κάνει αυθαίρετα και καταχρηστικά, προωθώντας, συνειδητά μάλιστα, τη διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα, με θανατηφόρα αποτελέσματα πάνω στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας εμβολιασμένους και μη, διαπράττοντας έτσι εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ … ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ (συνήθως με τις εκλογές).
     (Αφιερωμένο στον αντιφασιστικό αγώνα).

Latest..

Η Συνθήκη και τα νησιά μας

ΙΚΑΡΙΑ: Το άρθρο 26 της Συνθήκης ορίζει, ότι αν οι Οθωμανικές αρχές δεν συναινούσαν στην εφαρμογή της, θα έχαναν την κυριαρχία της Κωνσταντινούπολης, την οποία θα μπορούσε να … [Read More...]

Λαμία-Άρης 0-1

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Αρης προβλημάτισε με την απόδοσή του, αλλά πήρε την πολύτιμη νίκη με τον Μπράμπετς στο 50′ στη Λαμία, η οποία αγωνιζόταν από το 37′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής … [Read More...]