ΔΕΕΠ Χίου σχολιάζοντας τον Στ.Μιχαηλίδη, η… ποσόστωση κόβει τον Σταύρο

ΧΙΟΣ :

Το “φλερτ” που φαίνεται πως οδηγεί σε… σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ του πρώην πολιτευτή της ΝΔ Σταύρου Μιχαηλίδη και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις επερχόμενες εκλογές, και δήλωση του κ. Μιχαηλίδη* σε τοπικά μέσα, έφερε την άμεση αντίδραση της ΔΕΕΠ ΝΔ Χίου:
“Ο πολιτευτής Σταύρος Μιχαηλίδης, ο οποίος τιμήθηκε ήδη τρεις φορές ως υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαιώνει με τη δήλωσή του, ότι ζήτησε εκ νέου να είναι υποψήφιος Βουλευτής και πάλι με τη Νέα Δημοκρατία.
Κατά συνέπεια, αποδέχεται στην πράξη την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, πολιτική η οποία προχώρησε όλα τα μεγάλα έργα του νησιού μας μετά από δεκαετίες, αντιμετώπισε τις προκλήσεις του μεταναστευτικού με επιτυχία, εξασφάλισε τον νησιωτικό ΦΠΑ αποσυνδέοντας τον από τις μεταναστευτικές ροές.
Ο Σταύρος Μιχαηλίδης, μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες εκθείαζε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία απέναντι στην ιδεοληψία της απλής αναλογικής, που εκφράζεται από την αντιπολίτευση.
Η κοινωνία καταλαβαίνει. Δεν τρώει κουτόχορτο.
Αναφορικά με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες εκλογές, όπως γνωρίζετε, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από στελέχη που τίμησαν την παράταξη στο παρελθόν αλλά και με πολλά νέα στελέχη με αξιόλογη επαγγελματική και πολιτική διαδρομή.
Βάσει της υποχρεωτικής ποσόστωσης του εκλογικού νόμου, η παράταξη δύναται να επιλέξει για υποψήφιους, πέραν του ήδη εκλεγμένου βουλευτή, έναν ακόμη άνδρα και δυο γυναίκες. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον για τις θέσεις των υποψηφίων, υπερβαίνει τις διαθέσιμες θέσεις. Σε κάθε περίπτωση, η παράταξη θα κάνει επιλογές στοχεύοντας προς το μέλλον.
*Σ.σ. chiosnews.com: Ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης δεν απέστειλε την επιστολή του στην ιστοσελίδα μας.
Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χίου Λευτέρης Μπλάτζιος.

Latest..

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ΑΝΕΚ στη συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]