Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Σάμου 7-9/12

ΣΑΜΟΣ: Τεχνικές εργασίες έχει προγραμματίσει τις επόμενες μέρες στη Σάμο ο ΔΕΔΔΗΕ, που ενημερώνει για αναγκαίες διακοπές ηλεκτροδότησης σε συγκεκριμένες περιοχές, ημέρες και ώρες.
Αναλυτικά, το ρεύμα θα κλείσει σε:
Πέμπτη 7/12: Από 08:30 -13:30 στην περιοχή του Δημοτικού Σταδίου Καρλοβάσου και την περιοχή Καζάκοι Καρλοβάσου.
Παρασκευή 8/12: Από 08:00 έως 14:00 στις περιοχές γύρω από το αντλιοστάσιο Κοκκαρίου, Κέδρος, αποθήκες ΟΤΕ, Αγία Μαρκέλλα και γύρω από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας.
Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί εφόσον δεν υπάρχει βροχόπτωση.
Σάββατο 9/12: Από 08:30-13:00 στα Κοντακαίικα, από την είσοδο του χωριού μέχρι την περιοχή της πλατείας και του νεκροταφείου.
Σε όλες τις περιπτώσεις σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, “η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν την αναγραφόμενη ώρα. Κατά συνέπεια οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στα σύρματα ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν αυτά βρίσκονται στο έδαφος.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση”.
 

Latest..

Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024: «Στην σκηνή μαζί της θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]