ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

ΧΙΟΣ : Η Χίος είχε την τιμή να φιλοξενεί αυτές τις ημέρες έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Αν και η παρουσία του σε οποιαδήποτε περιοχή μπορεί να προκαλέσει συνωστισμό, ο Διαμαντίδης, με την γνωστή του απλότητα, επέλεξε να απολαύσει την ομορφιά του νησιού χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο με το ταλέντο του στα παρκέ, αλλά και με την προσωπικότητά του, περιηγήθηκε σε διάφορες γωνιές της Χίου. Στα πλαίσια αυτής της περιήγησης, δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το μεγάλο προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας, προσφέροντας στον εαυτό του μια ιδιαίτερη πνευματική εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του Διαμαντίδη δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ντόπιους, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με θέρμη και αγάπη, εκτιμώντας την επιλογή του να επιλέξει τη Χίο για τις διακοπές του. Με τον δικό του τρόπο, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδειξε ότι οι αληθινοί σταρ μπορούν να είναι κοντά στον κόσμο, διατηρώντας την απλότητα και την ταπεινότητά τους.

Latest..