Διακοπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Σάμου – Πυθαγορείου από το απόγευμα του Σαββάτου 5/8

ΣΑΜΟΣ: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο. Σάμου – Πυθαγορείου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πυθαγόρειο, από το ύψος της περιοχής “Σιδερένιο Γεφύρι” έως και την περιοχή του Πυθαγορείου ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, από τις 17:00 του Σαββάτου 5 Αυγούστου έως τις 02:00 της 6ης Αυγούστου, λόγω των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και την 199η επέτειο της Ναυμαχίας της Μυκάλης.
Πυθαγόρειο: Το πρόγραμμα του διπλού εορτασμού της 6ης Αυγούστου
ΚΤΕΛ Σάμου: Έκτακτο δρομολόγιο στις 5/8 από/προς Πυθαγόρειο
Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας, θα ισχύσουν οι απαραίτητες – κατά περίπτωση – προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.
 

Latest..

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]