Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Σάμου στις 24/11

ΣΑΜΟΣ: Διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Σάμου προγραμματίστηκαν για για την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών από τον ΔΕΔΔΗΕ.
Συγκεκριμένα, θα γίνουν:
α) από 08:30 έως 14:00 στον Πλάτανο και στα Ρύκια Πλατάνου.
β) από 08:30 έως 9:00 και από 13:30 έως 14:00 στις περιοχές Άγιος Θεόδωρος, Σουρήδες, Σακουλαίικα, Κονταίικα, Μαραθόκαμπος, Όρμος Μαραθοκάμπου, Βελανιδιά, Κάμπος Μαραθοκάμπου, Λιμνιώνας, Αγία Κυριακή, Καλλιθέα, Δρακαίοι και το νησί των Φούρνων.
Οι υπεύθυνοι του ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνουν για τα εξής:
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν την αναγραφόμενη ώρα, κατά συνέπεια οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στα σύρματα ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν αυτά βρίσκονται στο έδαφος.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση“.
 

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]