Διακοπή ρεύματος σε περιοχή της Σάμου στις 18/11

ΣΑΜΟΣ: Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος προγραμματίστηκε για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου σε περιοχή της Σάμου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών από τον ΔΕΔΔΗΕ.
Συγκεκριμένα, η διακοπή θα γίνει από 08:30 έως 13:00 στα Κοντακαίικα, από την είσοδο του χωριού μέχρι την περιοχή της πλατείας και του νεκροταφείου.
Οι υπεύθυνοι του ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνουν για τα εξής:
“Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν την αναγραφόμενη ώρα, κατά συνέπεια οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στα σύρματα ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν αυτά βρίσκονται στο έδαφος.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

Latest..

Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και αξιοποίησή τους για τουριστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

ΛΕΣΒΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας της Λήμνου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ‘’Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και … [Read More...]

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

ΧΙΟΣ : Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια τοποθέτησης του εορταστικού διακόσμου, θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας την Πέμπτη 30/11/2023 και Παρασκευή 01/12/2023 κατά … [Read More...]