Διακοπή ρεύματος στη Λέσβο

ΛΕΣΒΟΣ:

Για άλλη μια φορά η Λέσβος βίωσε τη διακοπή ρεύματος τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 25/11/2023. Για την ακρίβεια δεν ήταν μόνο μια διακοπή ήταν διακοπές ρεύματος σε όλες τις περιοχές του νησιού. Η τρίτη βέβαια διακοπή είχε και τη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και οι δύο πρώτες με τις αυξομειώσεις τάσεις είναι ικανές να προκαλέσουν ζημιά σε ηλεκτρονικές συσκευές. Κάθε φορά βέβαια υπάρχει μια εξήγηση για τις διακοπές. Αιτία για τις διακοπές τις πρώτες ώρες του Σαββάτου  ήταν η επιβάρυνση του δικτύου από το μεγάλο αριθμό των κεραυνών. 
Το ερώτημα που υπάρχει είναι γιατί μόνο εδώ είναι θεσμός οι διακοπές ρεύματος; Και το πιο δύσκολο ερώτημα είναι γιατί δείχνουμε τόση ανοχή σ’ αυτόν τον καταστροφικό θεσμό; 
Όσο για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται οι πολίτες των οποίων οι συσκευές έχουν καταστραφεί αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία καθώς η όλη διαδικασία είναι τόσο σύνθετη και χρονοβόρα που λειτουργεί αποτρεπτικά.
Κατά τ΄αλλά – όπως σωστά αναφέρουν και αναγνώστες του Lesvosnews.net – από 1η Ιανουαρίου ας ετοιμαστούμε για τα νέα χρωματιστά τιμολόγια από τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, ας ετοιμαστούμε να πληρώνουμε περισσότερα και … οι διακοπές ρεύματος θα συνεχίζονται.  

Latest..

Νορβηγία: Αναμένεται σήμερα η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]