Διάκριση για την Θεατρική Ομάδα Καλύμνου στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας ΜΩΜΟΣ 2024

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Δελτίο Τύπου από τη Θεατρική Ομάδα Καλύμνου
8/3/2024
Κάλυμνος

Χθες βράδυ, ενώ ήμασταν ακόμα υπό την επήρεια της φανταστικής μουσικής μας βραδιάς και την ανεμελιά της Τσικνοπέμπτης..δεχτήκαμε το μήνυμα από τους φίλους μας από την ομάδα Ρεφενές στην Πάτρα και μας απογείωσε ακόμα πιο πολύ!
Πάλι διάκριση για την Θεατρική Ομάδα Καλύμνου στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας ΜΩΜΟΣ 2024, με διοργανωτές την ΚΑΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την συνεργασία και την οργανωτική και καλλιτεχνική επιμέλεια του Ερασιτεχνικού Θιάσου Πάτρας «Ρεφενές», υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων θεατρικών Συγγραφέων, Μουσικοσυνθετών και Μεταφραστών.
Η συμμετοχή μας ήταν στον διαδικτυακό ΜΩΜΟ, με βιντεοσκοπημένο ένα δεκάλεπτο από την παράστασή μας «Μικροί Φαρισαίοι»-Καλοκαίρι 2023 της Κεντρικής σκηνής της ΘΟΚ, σε σκηνοθεσία Θανάση Παστρικου και Κατερίνας Ιερομόναχου! Πρωταγωνιστούσαν οι: Μακρυλλός Μιχάλης, Βασίλης Σκυλλάς, Στέλλα Χαραμαντά
Η συμμετοχή μας απέσπασε:
1) 8ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΑΤΙΡΙΚΟΥ 10ΛΕΠΤΟΥ.
2)Α’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ στον Βασίλη Σκυλλά
Τη φετινή χρονιά υπήρχαν 32 υποψηφιότητες από όλη την Ελλάδα( στον Διαδικτυακό Μώμο), από 29 ομάδες, εκ των οποίων 4 ελληνόφωνες από τις Βρυξέλλες.
Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι:
1. Αμαλία Αντωνιάδου(ΚΑΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας)
2. Αλεξάνδρα Παναγοπούλου/ΕΣΗΕΠΗΝ
3. 9μελής αντιπροσωπεία του «Ρεφενέ»/1 ψήφος
4. Συγκλητική Βλαχάκη/Θεατρολόγος-ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας
5. Διονύσης Βούλτσος/ Σκηνοθέτης-Ηθοποιός
6. Περικλής Βασιλόπουλος/Σκηνοθέτης Ηθοποιός
Φιλοδοξία και όνειρο μας πάντα ήταν η εξωστρέφεια και το να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε παρόμοιες διοργανώσεις. Κυρίως, να παραβρισκόμαστε ‘δια ζώσης’ σε αυτές. Γι’ αυτό να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους όσους έρχεστε στις παραστάσεις μας και μας στηρίζετε! Επίσης, όσους φίλους της ομάδας με ανιδιοτέλεια συνδράμουν στο παραμικρό – από το να μαγνητοσκοπηθεί κάτι μέχρι να σταλεί ένα δέμα!
Εμείς συνεχίζουμε με κέφι και όρεξη με νέες παραγωγές την Άνοιξη του 2024, βροντοφωνάζοντας πως η Κάλυμνος έχει ανάγκη από χώρους κατάλληλους, που θα στεγάσουν και θα εμπνεύσουν ταλαντούχους νέους και νέες στο θέατρο, στον χορό, στη μουσική και σε όποια άλλη μορφή τέχνης έχει ανάγκη ο Καλύμνιος να επικοινωνήσει στους συμπολίτες του.
Από το ΔΣ της ΘΟΚ

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]