Διάκριση για το 1°Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο Γέρας Λέσβου!!!

ΛΕΣΒΟΣ:

1°Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο, Γέρας Λέσβου!!!Το ΕΠΑ.Λ ΓΕΡΑΣ, ένα σχολικό συγκρότημα με πολλά προβλήματα στις κτιριακές υποδομές, αποδεικνύει πώς με τη θέληση με τον αγώνα σε καθημερινή βάση, καταφέρνει υπό αντίξοες συνθήκες να έχει, μαθητές, διαμάντια!!!!
Έτσι στην σχολική χρονιά το ΕΠΑΛ ΓΕΡΑΣ  μετείχε στις πανελλαδικές εξετάσεις  έχοντας δύο σημαντικές επιτυχίες
Την ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΙΧΑΛΑΚΕΛΛΗ  μαθήτρια  του ΕΠΑΛ ΓΕΡΑΣ  και πρώτη επιτυχούσα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών από την περιφερειακή ενότητα Λέσβου.  
Τον Σέντα Παναγιώτη μαθητή του ΕΠΑΛ ΓΕΡΑΣ επιτυχών στην πληροφορική
Στο ΕΠΑΛ ΓΕΡΑΣ απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα  από την euro bank στο πρόγραμμα ΠΑΔΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Στα ΕΠΑΛ γενικότερα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δίνεται ένα δυνατό προβάδισμα σε μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι έρχονται με στόχο να περάσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο στόχος τους γίνεται ιδιαίτερα εφικτός αν μελετήσει κανείς προσεχτικά τους συντελεστές που έχουν τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά δίνοντας τους ουσιαστικό προβάδισμα
Το ΕΠΑΛ ΓΕΡΑΣ, ένα σχολείο της επαρχίας, με καθηγητές που τα δίνουν όλα, με όρεξη, με μεράκι, με φιλότιμο και πάνω απ όλα με πολύ αγάπη για όλους τους μαθητές του, αγκαλιάζει όλα τα παιδιά, με όλα τα προβλήματα τους.
Δεν κλείνει πόρτες αλλά αντιθέτως ανοίγει διάπλατα, σε όλους και όλες τους μαθητές και τις μαθήτριες που έρθουν στο σχολείο μας.
Κάποιοι μπορεί να μη μπορούν να μάθουν καλά μαθηματικά, να αντιμετωπίζουν δυσκολία στο γραπτό λόγο, αλλά σε όποια επιχείρηση και αν πάτε, παιδιά των ΕΠΑ.Λ, θα συναντήσετε!! 
Ουσιαστικά πρόκειται για έξυπνα σχολεία που δίνουν λύσεις στην αγορά εργασίας,  σχολεία που δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας  όσο και στην ανωτάτη εκπαίδευση!

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]