Διαμαρτυρία, απογοήτευση και άγχος, από τους εργαζόμενους τους LABRANDA MARINE AQUAPARK, που χάνουν τη δουλειά τους

ΚΩΣ: Στη διαμαρτυρία των εργαζομένων του Labranda Marine Aquapark, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η Αντιπρόεδρος του ΕΚΒΣΔ Κική Μακρή, στηρίζοντας έμπρακτα τους ανθρώπους αυτούς αλλά και ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Γιώργος Βελτσίδης.
Η κ.Μακρή τόνισε για άλλη μία φορά πως οι μέχρι πρότινος εργαζόμενοι του ξενοδοχείου μέλους της FTI,  ζουν πλέον με την αβεβαιότητα, αφού δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη ενημέρωση και δέσμευση από την εργοδοσία και την κυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο κ.Βελτσίδης, τόνισε πως κι εκείνος βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση με τους εργαζόμενους, μιας και ο ίδιος έχει χάσει τη δουλειά του ουσιαστικά, δηλώνοντας πως θα παλέψει με τους συναδέλφους του για το καλύτερο.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]