ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ – ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

ΧΙΟΣ : 12 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 19.00 στο λιμάνι του Πειραιά, πύλη Ε2 κινητοποίηση και συγκέντρωση για “Γρήγορα, Ασφαλή και Οικονομικά δρομολόγια για τα νησιά μας”

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση: 
Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), μετά και την απόφαση – επιβεβαίωση της Γενικής Συνέλευσης της που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στον Πειραιά και στην Μυτιλήνη, πραγματοποιεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα μπροστά από το πλοίο της γραμμής (Νήσος Σάμος), την πρώτη της συγκέντρωση από τους συλλόγους της Αττικής, για να καταδείξει το μεγάλο πρόβλημα με τις τιμές των εισιτηρίων, την δυσκολία εύρεσης τους σε επιθυμητές μέρες, αλλά και την κατάσταση του πολύωρου ταξιδιού.
Με πρωτοβουλία των συντοπίτικων συλλόγων της Λέσβου στην Αθήνα καλούνται οι Λέσβιοι της Αθήνας να κατέβουν σε συγκέντρωση- κινητοποίηση, διεκδικώντας φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια, επάρκεια δρομολογίων για να καλύπτονται οι ανάγκες των νησιωτών και των ταξιδιωτών, ασφαλή για τους εργαζόμενους και τους επιβάτες και ταχύτερα από τα σημερινά των 12 έως και 14 ή 16 ωρών δρομολόγια.
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 7:00 το απόγευμα στον Πειραιά, στην αποβάθρα των πλοίων για Χίο και Μυτιλήνη. Από Πύλη Ε2 στην Ακτή Ηετιώνεια.
Για την αντίστοιχη δράση στη Μυτιλήνη, η ΟΛΣΑ είναι και θα έρθει σε επαφή με φορείς και συλλόγους του νησιού, έτσι ώστε αν είναι εφικτό γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Latest..

Πάνω από 4.500 έλεγχοι καταγγελιών σε 150 παραλίες όλης της χώρας 750 επιχειρήσεις ελέγχθηκαν – Άνω των 800.000 ευρώ τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΙΟΥ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ

ΧΙΟΣ : Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου ενέκρινε την έκδοση και αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή του μεταφορικού ισοδυνάμου προς κάθε αρμόδια αρχή και προκειμένου να … [Read More...]

Η ΒΕΣΣΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

ΧΙΟΣ : εν είναι από τα γνωστά και δημοφιλή χωριά του νησιού, τα οποία και αυτά, ας μη γελιόμαστε, τις περισσότερες φορές τα γνωρίζουν πολύ επιδερμικά οι επισκέπτες τους. … [Read More...]