ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ

ΧΙΟΣ :
Στον νέο υπαίθριο χώρο, κοντά στο σταθμαρχείο,  που χρησιμοποιεί το αστικό ΚΤΕΛ υπάρχει  μόνο ένα παγκάκι στη στάση για τους επιβάτες. Δεν υπάρχει στέγαστρο για προστασία από τον ήλιο ή την βροχή.

Επειδή τα μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελούν βασική υποδομή στην καθημερινότητα των πολιτών και βασικό στοιχείο αξιολόγησης του δήμου μας ως αξιόλογο τουριστικό προορισμό, παρακαλώ όπως μεριμνήσετε, ώστε στον άμεσο προγραμματισμό του Δήμου να κατασκευασθεί στέγαστρο για την προστασία των πολιτών από ήλιο ή βροχή και να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος.

Η  Δημοτική  Σύμβουλος
Μπουλά Ειρήνη

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]