Διανομή 400 δεμάτων αγάπης σε 235 ευάλωτες οικογένειες τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα από το Περιφερειακό Τμήμα Κω του Ε.Ε.Σ.

ΚΩΣ:

Διανομή 400 δεμάτων αγάπης σε 235 ευάλωτες οικογένειες
τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα από το Περιφερειακό Τμήμα Κω του Ε.Ε.Σ.
 

Το Περιφερειακό Τμήμα Kω του Ε.Ε.Σ.,  τις άγιες ημέρες του Πάσχα διένειμε 400 δέματα αγάπης σε 235 οικογένειες του νησιού μας.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, χάρη στην ευαισθησία των οποίων μπορέσαμε να προσφέρουμε ανακούφιση σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.
Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από καρδιάς:

  • Όλους τους συμπολίτες μας που με μεγάλη προθυμία προσέφεραν τρόφιμα για τον σκοπό αυτό, έτσι ώστε τα δέματα αγάπης να είναι αρκετά πλούσια.
  • Την οικογένεια Πλατανίστα για την δωρεάν διάθεση του καταστήματος όπου έγινε η συλλογή, δεματοποίηση και διανομή των δεμάτων.
  • Τους εκπαιδευτικούς όλων των νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων του νησιού, οι οποίοι φρόντισαν να συγκεντρωθούν προμήθειες από τους μαθητές στα σχολεία του νησιού.
  • Τα σούπερ μάρκετ Κρητικός, Μάνα, Σκλαβενίτης και City Έλλης Τάκου.
  • Τις επιχειρήσεις Αφθονία Βαλσάμης, Ελαιοτριβείο Παπαδημητρίου, Εστιατόριο Αλής, Υπεραγορά Τάλλαρος, Ξανθίππη Κασίου.
  • Την Δ/νση και το προσωπικό του ΕΦΚΑ Κω.
  • Τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Δρ Αντώνιο Αυγερινό με την έγκριση του οποίου έγινε αποστολή προμηθειών από την Κεντρική Αποθήκη του Ε.Ε.Σ.
  • Τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης για την στήριξή τους.

Επίσης, ευχαριστούν θερμά τις εθελόντριες και εθελοντές Ερυθροσταυρίτες, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της δράσης αυτής.

 
****

Latest..

Επιστολή προς μαθητές/μαθήτριες της Γ΄Λυκείου των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β.Αιγαίου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]