Διευκρινίσεις από τον Πρόεδρο του ΔΛΤ Καλύμνου Μιχάλη Μπούκη για στέγαστρα καταστημάτων στην παραλιακή που δεν έχουν νομιμοποιηθεί.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλύμνου, εκδόθηκε δελτίο τύπου με σημερινή ημερομηνία(18-12-2023) που υπογράφει ο Πρόεδρος Μιχάλης Μπούκης ,με το οποίο δίνονται διευκρινίσεις, αναφορικά με τα στέγαστρα των καταστημάτων στην Χερσαία ζώνη.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων:

  1. Η καθαίρεση των κατασκευών που υλοποιήθηκαν χωρίς άδεια διενεργείται μέχρι 31/12/2023
  2. Μέχρι 31/12/2023 είναι δυνατή η παραχώρηση της χρήσης του χώρου τον οποίο μισθώνουν. Μετά την ημερομηνία αυτή, εφόσον δεν δοθεί άλλη παράταση εν θα είναι δυνατή η νόμιμη μίσθωση χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε όσους στερούνται νόμιμου στεγάστρου.
  3. Η καθαίρεση των παράνομων κατασκευών μέχρι 31/12/2023 επιφέρει διαγραφή ή μείωση κατά 80% των προστίμων που έχουν επιβληθεί.
  4. Ήδη έχει ζητηθεί από το Υπουργείο και νέα παράταση .Σε αναμονή για την έγκριση
  5. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ που επιθυμούν να υποβάλουν στο ΔΛΤ αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την κατασκευή νόμιμου στεγάστρου.

Παραθέτουμε ως έχει το δελτίο τύπου:
Προηγούμενο άρθροΗ παρουσίαση του νέου βιβλίου “ΚΑΣΤΡΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟ ΚΥΡΑΨΗΛΗΣ. Στον Βαθύ Καλύμνου” της Αρτέμιδας Σκουμπουρδή”. (video)

Latest..

Σάμος: Όπλα, ναρκωτικά και αρχαία

ΣΑΜΟΣ: Πολύ περισσότερα από όσα περίμεναν ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στα δύο σπίτια ενός 66χρονου Έλληνα στη Σάμο, όταν τα έκαναν φύλλο και φτερό στο πλαίσιο … [Read More...]

Take Care Of your Trails 2024

ΛΕΣΒΟΣ: Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, πράγμα που σημαίνει ότι η ετήσια εκστρατεία TCoYT είναι εν εξελίξει.Take Care of Your Trails – Φρόντισε τα μονοπάτια σου. Η … [Read More...]