ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ :
Έντονες διεργασίες υπάρχουν δεξιά της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο και συγκεκριμένα έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν χώρα προσπάθειες για να συγκροτηθεί τοπική οργάνωση από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες του Ηλ. Κασιδιάρη. Την πρωτοβουλία φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει φοιτητές του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, συνεπικουρούμενοι από Χιώτες. Υπεύθυνος για τη Χίο είναι ο στρατιωτικός ε.α., Χ. Γιώτης. Ενώ πληροφορίες θέλουν τον χιακής καταγωγής πρώην βουλευτή της Χ.Α., Α. Γρέγο να έχει προσχωρήσει στο κόμμα.

Για την ιστορία το Εθνικό Κόμμα Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη είναι μία πολιτική κίνηση που δημιουργήθηκε το 2018. Το κόμμα αυτό προωθεί μια πατριωτική και εθνικιστική ιδεολογία, με έμφαση στη διατήρηση της ελληνικής κουλτούρας και των παραδόσεων.

Παρόλο που το Εθνικό Κόμμα Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη προσπαθεί να εδραιωθεί στον πολιτικό χώρο της Ελλάδας, οι ιδέες και οι προτάσεις του έχουν αντιμετωπιστεί αρνητικά από το σύνολο των κοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων. Παρ’ όλα αυτά το κόμμα έχει αρχίσει και λαμβάνει πολύ ψηλά δημοσκοπικά ποσοστά και κάποιοι δημοσκόποι θεωρούν βέβαιη την είσοδό του στη Βουλή.

Πέρα από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, ένα ακόμη μη κοινοβουλευτικό κόμμα που κινείται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας και έχει ανακοινώσει υποψήφιο στη Χίο είναι η Πατριωτική Ένωση του Πρ. Εμφιετζόγλου. Η Πατριωτική Ένωση κατέρχεται στις εκλογές με σύνθημα: «Η Αγάπη για την Ελλάδα μας Ενώνει» και σε κάποιες δημοσκοπήσεις λαμβάνει ποσοστό περί του 1%.

Μένει να φανεί κατά πόσο τα ποσοστά της Ν.Δ. στη Χίο θα συμπιεστούν από τα μικρότερα κόμματα που κινούνται στα δεξιά της.

Latest..

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ΑΝΕΚ στη συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – &.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ&.

ΧΙΟΣ : Τροπολογία, την οποία υιοθέτησε η επιτροπή προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατέθεσε ως συντονιστής της Ευρωομάδας της Αριστεράς στην Επιτροπή Προϋπολογισμών … [Read More...]