Δηλώσεις Γιώργου Νικητιάδη, Θεοδόση Νικηταρά και Ντίνας Σβύνου μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος για τις Ευρωεκλογές

ΚΩΣ:

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ,  Γιώργος Νικητιάδης ψήφισε στο 2ο Γυμνάσιο της Κω, συνοδευόμενος από την περιφερειακή σύμβουλο Ευτυχία Σταθοπούλου.
Σε δηλώσεις του ο κ. Νικητιάδης εξέφρασε την εκτίμηση του για μεγάλη αποχή στις σημερινές εκλογές , με την ευθύνη να είναι των πολιτικών. Επισήμανε πως  στόχος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ είναι η δεύτερη θέση μετά το άνοιγμα της κάλπης και να υπάρχει μια ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση.  Τόνισε πως το διακύβευμα των Ευρωεκλογών είναι πως η Ευρώπη που χρειάζεται αλλαγή, χρειάζεται να δημιουργεί περισσότερα ταμεία, δική της εξωτερική πολιτική,  να δείχνει ενδιαφέρον για τα κράτη. Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές,  απηύθυνε και  η περιφερειακή σύμβουλος Ευτυχία Σταθοπούλου.

Στο Γυμνάσιο  Ζηπαρίου ψήφισε για τις Ευρωεκλογές ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς
Ο δήμαρχος  έφτασε στο εκλογικό τμήμα λίγο μετά τις 11:30 το πρωί συνοδευόμενος από τον αδελφό του Ντίνο με τη σύζυγο του κ.Μαίρη.
Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος  είπε « Η αποχή δεν είναι λύση, είναι απολίτικη συμπεριφορά . Ψηφίζουμε για  το μέλλον της Ευρώπης,  η οποία φαίνεται πως έχει χάσει τον προσανατολισμό της . Οι Ευρωεκλογές  πρέπει να έχουν στο επίκεντρο το μέλλον της Ευρώπης και δεν πρέπει αυτές  να  αντιστοιχούν σε Εθνικές πολιτικές. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε αλλιώς. Αναμένουμε πάντως πως θα αντιδράσει ο λαός μετά το άνοιγμα της κάλπης»
Η έπαρχος Κω Νισύρου κ.Ντίνα Σβύνου, ψήφισε στο 1ο ΓΕΛ Κω και στις δηλώσεις της επισήμανε , « Η ισχυρή Ελλάδα όπως έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια από τις εξαιρετικ​ές πρωτοβουλ​ίες του πρωθυπουργο​ύ​,  πρ​έπει ​ συνεχίσουμε να τι ενισχύουμε . Σήμερα ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα, είναι ​ύψιστο δημοκρατικό μας δικαίωμα και ψηφίζουμε τους καλύτερους, αυτούς που εμπιστευόμαστε​,  για μια δυνατή Ευρώπη που νομοθετεί και βγάζει προγράμματα μέσα από τα οποία και η χώρα μας μπορεί να ενισχυθε​ί» 

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/30089-meiomeni-i-kinisi-stis-kalpes-kai-stin-ko

Latest..