Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά με αφορμή την ολοκλήρωση των Εθνικών εκλογών

ΚΩΣ: Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά

με αφορμή την ολοκλήρωση των Εθνικών εκλογών

Μια νέα κοινοβουλευτική περίοδος ξεκινά, με αυξημένες προσδοκίες για αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων των νησιών μας.
Εύχομαι σε όλους τους εκπροσώπους του Δωδεκανησιακού λαού, να είναι υγιείς και να ανταποκριθούν με τον πιο παραγωγικό τρόπο στις ελπίδες των συμπατριωτών μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά, για την θέση ευθύνης που του εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός.
Τα Δωδεκάνησα δικαιωματικά εκπροσωπούνται ξανά στην κυβέρνηση.
Πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Νικητιάδη.
Οι συνδημότες μας πιστεύουν ότι θα είναι η φωνή της Κω στο Κοινοβούλιο.
Για όλους τους νησιώτες, έχει καθοριστική σημασία η αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων.

Η άσκηση ολοκληρωμένης νησιωτικής πολιτικής είναι αναγκαία.

Στην ενδυνάμωση της Αυτοδιοίκησης, στην δημόσια υγεία, στην προστασία του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος των νησιών μας, στις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους, στις υποδομές, στις συγκοινωνίες και στο κόστος ζωής.
Είναι οι κοινοί στόχοι που μας ενώνουν, για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας.
Ως δημοτική αρχή, πορευτήκαμε από την πρώτη στιγμή με πυξίδα μας το διάλογο και την σύνθεση.
Απέναντι στην καταστροφική εσωστρέφεια και εχθρότητα κατά πάντων, που κυριάρχησε στην προηγούμενη δημοτική περίοδο, αντιτάξαμε την εξωστρέφεια και την συνεργασία.
Για το συμφέρον του τόπου και των συνδημοτών μας.
Στον ίδιο δρόμο θα συνεχίσουμε.
Σε στενή συνεργασία με όλους τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους μας, μαζί με τους συνδημότες μας, η Κως θα είναι παρούσα, ισχυρή και πρωταγωνίστρια.

Latest..

Κυρ. Μητσοτάκης: Ιστορικό χρέος να φέρουμε τα δύο κράτη «δίπλα-δίπλα» – Τ. Ερντογάν: Να αναπτύξουμε περαιτέρω το θετικό κλίμα

ΛΕΣΒΟΣ: «Σήμερα πράγματι είναι μία μέρα ξεχωριστή καθώς ύστερα από επτά χρόνια συνέρχεται το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος και Τουρκίας», επεσήμανε ο πρωθυπουργός, … [Read More...]

Συμφωνία με Τουρκία για προσωρινή βίζα – Η Λέσβος ανάμεσα στα νησιά που θα μπορούν να επισκέπτονται οι Τούρκοι με διαδικασίες express

ΛΕΣΒΟΣ: Πιο εύκολη για τους Τούρκους πολίτες θα είναι η επίσκεψή τους στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, μετά την υπογραφή συμφωνίας κατά την επίσκεψη … [Read More...]