Δήλωση Περιφερειάρχη για τις πυρκαγιές

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και η Περιφερειακή Αρχή, εκφράζουν την συμπαράσταση τους στους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές. 
Ο Περιφερειάρχης σχετικά έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε  το δράμα των ανθρώπων από τις   τεράστιες πυρκαγιές στην Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο, την Καβάλα, την Κύθνο, τον Ασπρόπυργο  και όπου αλλού μαίνονται καταστροφικές φλόγες. 
Δυστυχώς οι συνθήκες που επικρατούν  επιδεινώνουν την κατάσταση και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.  Είναι πληγή για όλους μας και την συλλογική εθνική συνείδηση η καταστροφή που συντελείται. 
Η  πατρίδα μας καίγεται , άνθρωποι κινδυνεύουν και κάποιοι χάνονται , τα σπίτια και οι περιουσίες  τους καίγονται , ασθενείς και νεογνά μεταφέρονται πριν το Νοσοκομείο που νοσηλεύονται παραδοθεί στις φλόγες. Η ανάπτυξη της χώρας και η ευημερία της υπονομεύεται. Καταστάσεις δύσκολες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Συμπαραστεκόμαστε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι με όσες δυνάμεις έχουμε,  στους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται σκληρά   και σε όσους δίνουν τη μάχη  ενάντια στις φλόγες. Στους πυροσβέστες , τους εθελοντές , όλους όσοι μετέχουν στο μηχανισμό αντιμετώπισης του συμβάντος και στη διαχείριση του.
Ως  Αυτοδιοίκηση ενώνουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην κοινή απειλή και τον  κοινό κίνδυνο.
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  στέκεται αλληλέγγυα στη δοκιμασία της πατρίδας και των ανθρώπων της, στους συμπατριώτες μας της μεθορίου της Θράκης.»

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]