Ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος με στελέχη της ΜΟΜΚΑ και Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου στο ημιτελές έργο του Περιφερειακού Θέρμα-Άγιος Σάββας. (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 πρωί, ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος μαζί με 2 στελέχη της ΜΟΜΚΑ και υπηρεσιακούς παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, πραγματοποίησαν αυτοψία στο ημιτελές έργο του Περιφερειακού δρόμου Θέρμα-Άγιος Σάββας.
Μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr ο Δήμαρχος είπε, ότι στις προτεραιότητες του Δήμο είναι να ολοκληρωθεί το έργο και να δοθεί προς χρήση για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στο κέντρο της Πόθιας.
Όπως τόνισε ο Γιάννης Μαστροκούκος, το έργο έχει τις αστοχίες και τις δυσκολίες του αλλά με μία καλή διάθεση και θέληση όλα φτιάχνονται. Υπάρχουν σημεία που χρειάζονται σοβαρές παρεμβάσεις διότι οι κλίσεις είναι απαγορευτικές και άλλο είναι να κάνεις κάτι σωστά από την αρχή και άλλο είναι σε κάτι διαμορφωμένο να το “μπαλώσεις”. Το έργο έχει ακόμη πολύ δουλειά, γιατί δεν είναι μόνο η διάνοιξη αλλά και τα τεχνικά έργα, η ασφαλτόστρωση ,η φωταγώγηση.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.
30-5-2024 Ο Δήμαρχος και στελέχη της ΜΟΜΚΑ στον Περιφερειακό δρόμο Θέρμα-Άγιος Σάββας
Watch this video on YouTube

Latest..

Έρχεται πακέτο στήριξης σε ευάλωτους και συνταξιούχους τα Χριστούγεννα – Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΧΙΟΣ : Η ΠΕΚΕΒ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της στην εκδήλωση  παραδοσιακών χορών και παρουσίασης των χορευτικών της τμημάτων, με τίτλο  «Μεράκι τέχνη και ψυχή ο … [Read More...]