Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Μαστροκούκος συμμετέχει στην 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος “Νότιο Αιγαίο” 2021-2027

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027, πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, στη Ρόδο (στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου “Atrium Platinum”), υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Προέδρου της Επιτροπής Γιώργου Χατζημάρκου.
Η συνεδρίαση πραγματοποιείται μ ε την συμμετοχή των 45 τακτικών μελών της Επιτροπής και των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Cristiana Costinescu, Αναπληρώτριας προϊσταμένης της Μονάδας Ελλάδα- Κύπρος στη Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Carsten Rasmussen, Προϊσταμένου Διοικητικής Μονάδας Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής.
Στη συνεδρίαση συμμετέχει ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Μαστροκούκος
Κύρια θέματα της συνεδρίασης είναι η Ενημέρωση για την ολοκλήρωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 και η Πρόοδος υλοποίησης Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027, ενώ θα γίνουν και παρουσιάσεις έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από τα εν λόγω Προγράμματα. (επισυνάπτεται η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης).
Το απόγευμα σήμερα, μετά το πέρας των εργασιών της Επιτροπής Παρακολούθησης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση δημοσιότητας, για τον απολογισμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αρχαίας Ακρόπολης Ρόδου με ώρα έναρξης στις 19:00).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
19:00 Καλωσόρισμα-ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο
19:30 Απολογιστική παρουσίαση προγράμματος
20:00 Συνέντευξη τύπου
20:30 Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το μουσικό σχολείο Ρόδου

Latest..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΠΙΝΗ

ΧΙΟΣ : Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου «ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΙΟΥ»,ΠΙΠΙΝΗ ΣΑΡΑΝΤΗ, για την συμμετοχή του στα … [Read More...]