Ο Δήμαρχος Ι.Μαστροκούκος με αναπληρωτή το Σταμάτη Κουτούζη θα εκπροσωπούν το Δήμο Καλυμνίων στις ΓΣ του “Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων” Νοτίου Αιγαίου.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου ορίστηκε εκπρόσωπος του Δήμου Καλυμνίων, για συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις του Ειδικού Περιφερειακού Διαβαθμιδικού Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου Ανώνυμη Εταιρεία OTA – «ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου Α.Ε» ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος με αναπληρωτή τον Δημοτικό Σύμβουλο Σταμάτιο Κουτούζη, με θητεία που θα ακολουθεί αυτή του δημοτικού συμβουλίου.
Να σημειώσουμε ότι στον «ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τον διακριτικό τίτλο «ΦΟΔΣΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» μέτοχος είναι και ο δήμος Καλυμνίων . Πρόκειται για τον Φορέα που έχει την ευθύνη Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου. Μάλιστα η αρμοδιότητες του, έχουν ιδιαίτερη σημασία για την Κάλυμνο στον τομέα αυτό, αφού είναι ο Φορέας που θα εντάξει ,θα εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση και θα προχωρήσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην προκήρυξη Διεθνούς διαγωνισμού του έργου της κατασκευή της Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Αποβλήτων(Ο.Ε.Δ.Α) στο νησί της Καλύμνου. Επίσης μετά την ολοκλήρωση του έργου θα έχει την ευθύνη συντήρησης, τεχνικής διαχείριση και λειτουργίας των υποδομών της Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Αποβλήτων(Ο.Ε.Δ.Α). Ένα έργο που θα επιλύσει οριστικά το μεγάλο πρόβλημα της Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο νησί της Καλύμνου καθώς και των μικρών νησιών Ψερίμου και Τελένδου.
Να διευκρινίσουμε για μία ακόμη φορά, ότι την ευθύνη διαχείρισης των απορριμμάτων κατά το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, μέχρι ολοκλήρωσης της ΟΕΔΑ, και την κατάργηση της υφιστάμενης Χωματερής έχει αποκλειστικά ο Δήμος Καλυμνίων.
Προηγούμενο άρθροΟ Μιχαήλ Λελέκης ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Ι.Μαστροκούκου νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλύμνου.

Latest..

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]