Ο Δήμαρχος Ι.Μαστροκούκος για μεταφορά απορριμμάτων από Ψέριμο και για κοπή αλμύρας στην παραλία του Μασουριού. (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου 2024,μεσημέρι, με το φακό του kalymnos-news.gr, συναντήσαμε στο λιμάνι της Καλύμνου, το Δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο μαζί με τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Βασίλη Μουσελλή και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας Βαλαντούλα Καναβούρη.
Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος, σήμερα το πρωί με το πλοίο “Ν.Κάλυμνος” πήγε στη Ψέριμο συνεργείο του Δήμου με φορτηγά οχήματα προκειμένου να μεταφέρουν από το νησί τα απορρίμματα και να καθαρίσει ο χώρος προσωρινής εναπόθεσης τους. Επίσης όπως μας είπαν το μεσημέρι θα μεταβούν στην Ψέριμο και οι δύο Αντιδήμαρχοι για να συναντηθούν με τους κατοίκους και να δουν επιτόπια, τα όποια προβλήματα υπάρχουν
Αναφορικά με το θέμα της κοπής αλμύρας στην παραλία του Μασουριού που κατήγγειλε δημόσια ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης και μετά από σχετική ερώτηση που θέσαμε, ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος υποβάθμισε το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: Απλά οι άνθρωποι θέλουν να γεμίσουν τη ζωή τους, δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Είδα ένα βιντεάκι που έκανε ο πρώην Δήμαρχος. κ. Διακομιχάλης, εντάξει δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο γιατί αυτά τα πράγματα δεν μας αξίζουν ως Καλύμνιους.
Στο ερώτημα μας και πάλι, αν κόπηκαν οι αλμύρες, ο Γιάννης Μαστροκούκος απάντησε: Φυσικά όχι. Πάτε να δείτε στην παραλία της Συκιάς. Ξέρετε πόσα χρόνια έχει να περάσει ο Δήμος από εκεί. Είχε αλμύρες πεταμένες κάτω αυτές έχουν τεμαχιστεί και θα απομακρυνθούν. Το ίδιο έγινε στις Μυρτιές. Το ίδιο έγινε στο Μασούρι. Πάτε εκεί που είναι του Ωραιόπουλου στην άλλη πλευρά ,είχε σπασμένα και πεταμένα κλαδιά. Η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου το έκανε .Είχε και άλλα δένδρα και ότι ήταν κάτω. Προφανώς δεν θα αφήσουμε τα πεσμένα δένδρα στην μέση της παραλίας. Τεμαχίστηκαν και θα απομακρυνθούν .Και μάλιστα κλαδεύονται με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να ξανασκάσουν. Θυμάστε στο Καντούνι. Πεσμένες οι αρμύρες στην παραλία τεμαχίζονται αυτά που είναι επικίνδυνα και ξαναβγαίνουν. Εμένα μου αρέσει που προσπαθούν να ανακαλύψουν είδηση αρνητική.
Δείτε τα όσα είπε ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.
Ο Ι.Μαστροκούκος για μεταφορά απορριμμάτων από Ψέριμο και για κοπή αλμύρας στο Μασούρι.
Watch this video on YouTube

Latest..