Ο Δήμαρχος Ρόδου βράβευσε τον μάχιμο για πάνω από πενήντα χρόνια δημοσιογράφο Γιώργο Ζαχαριάδη

ΚΩΣ:

Τον δημοσιογράφο Γιώργο Ζαχαριάδη που υπηρέτησε το λειτούργημα της μάχιμης δημοσιογραφίας για πάνω από πενήντα χρόνια ως διευθυντής εφημερίδων του νησιού μας και ως ανταποκριτής κορυφαίων Αθηναϊκών και Διεθνών Μέσων Ενημέρωσης βράβευσε προχθές βράδυ ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Νεστορίδειο Μέλαθρο.
Η εκδήλωση ήταν μία οφειλόμενη τιμή όπως τόνισε κατά την ομιλία του ο δήμαρχος Ρόδου που είχε και τη σχετική πρωτοβουλία για τη διοργάνωσή της, υπογραμμίζοντας ότι ο Γιώργος Ζαχαριάδης με την ειλικρίνεια και το ήθος που τον χαρακτηρίζει έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του σε αυτό τον τόπο.
«Ο Γιώργος Ζαχαριάδης είναι όλοι εμείς. Είναι η κοινωνία όλου του νησιού, είναι όλοι οι συμπολίτες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κολιάδης και πρόσθεσε: «δεν γίνεται να μην τιμηθεί ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα πολλά στον τόπο του», ενώ απευθυνόμενος προς τον ίδιο δήλωσε: «Είναι σπουδαίος αλλά και σημαντικός ο ρόλος σας, ο κόσμος σας αγαπά και σας σέβεται, και αυτό αποδεικνύεται από την παρουσία των συμπατριωτών μας σήμερα εδώ σε αυτή την εκδήλωση. Αλλά και εμένα με κάνατε λίγο καλύτερο με τον τρόπο σας».
Ο δήμαρχος Ρόδου αναφέρθηκε επίσης στην εγκυρότητα και την ειλικρίνεια τονίζοντας το μεγάλο ρόλο που παίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά στη δημοσιογραφία ενώ όπως δήλωσε ο κ. Κολιάδης εξίσου σημαντικό είναι η διασταύρωση των στοιχείων πριν η είδηση μεταδοθεί στην κοινή γνώμη.
Τέλος ο δήμαρχος Ρόδου μίλησε και για το ρόλο της φιλίας με αφορμή την μεγάλη προσέλευση των φίλων και συναδέλφων του Γιώργου Ζαχαριάδη στο Νεστορίδειο Μέλαθρο λέγοντας : «Σήμερα ζήλεψα γιατί είναι ωραίο να έχουμε φίλους όπως ο Γιώργος Ζαχαριάδης».
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Η ΡΟΔΙΑΚΗ Λουκάς Μαστής, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου –Ηπείρου και Νήσων Κυριάκος Κορτέσης, ο πρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Θανάσης Μπαμπανέβας και ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Γιώργος Γιαννόπουλος.
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος της ΕΡΑ Ρόδου Μαριέττα Γαβριλιώτη

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]