Δημήτρης Γάκης: Τρίζουν τα κόκκαλα του Ιπποκράτη

ΚΩΣ:

Δητρης Γάκης. Τρίζουν τα κόκκαλα του Ιπποκράτη.
Συγκλονιστική είναι η καθιστική διαμαρτυρία του καρδιολόγου του νοσοκομείου της Κω κΤσεντίν Μάντατζι. Έμεινε μόνος του ένας καρδιολόγος για όλο το νοσοκομείο. Εργάζεται 25 μέρες το μήνα με εφημερίες συνεχώς τους τελευταίους 7 μήνες. Δε φτάνει αυτό εξυπηρετεί και παθολογικά περιστατικά όταν αυτό είναι απαραίτητο για την υγεία ασθενών.
Είναι συγκλονιστική η αφήγηση του όταν μιλάει για το νοσοκομείο της Κω που το θεωρεί ιερό χώρο στον οποίο έχει την υποχρέωση και το καθήκον να υπηρετεί αφοσιωμένος στην υγεία των κατοίκων της Κώ.
Στα διάφορα υπομνήματα και διαμαρτυρίες του για βοήθεια βρήκε κλειστές πόρτες και κλειστά αυτιά.
Φοβάται και ο ίδιος ότι από την κούραση και από την υπερπροσπάθεια του μπορεί κάποια στιγμή να γίνει επικίνδυνός και για τον εαυτό του αλλά κυρίως για τους ασθενείς του νοσοκομείου.
Και εδώ δεν πρέπει η Νέα Δημοκρατία να κωφεύσει. Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση και όχι μπαλώματα αλλά ριζική αντιμετώπιση της κατάστασης του νοσοκομείου της Κω.
Αυτή όμως είναι η αντίληψη της της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την υγεία στα νησιά. Αυτή είναι η κοροϊδία της νέας Δημοκρατίας όταν μιλάει για θέματα υγείας στα νησιά. Εκείνο που την ενδιαφέρει και πού ξεκίνησε προεκλογικά να κάνει είναι η παράδοση μεγάλων μονάδων υγείας του κέντρου σε διάφορα fans, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κόστος της υγείας στη χώρα μας. Εφαρμογή της φιλοσοφίας Πνευματικού.
Οι Κώοι πολίτες, οι Δωδεκανήσιοι πολίτες, οι Ελληνες πολίτες θα πρέπει επιτέλους να διακρίνουν την πραγματικότητα, να την αξιολογήσουν και την Κυριακή να αποφασίσουν για την τύχη τους, να δώσουν την απάντησή τους.
Ρόδος 23-6-2023
Δημήτρης Γάκης
Υποψ Βουλευτής Δωδεκανήσου
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]