Ο Δημήτρης Ζαχαριάδης με την Βάσω Χοχλάκα – &.Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου : Μεγάλες δυνατότητες και θλιβερή πραγματικότητα&.

ΛΕΣΒΟΣ:

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου : Μεγάλες δυνατότητες και θλιβερή πραγματικότητα.Αγαπητοί συμπολίτες,
Στις εκλογές για την ανάδειξη περιφερειακών αρχών του Οκτωβρίου, μας δίνεται η ευκαιρία να
επιλέξουμε άτομα που θα ασχοληθούν αποτελεσματικά και συλλογικά με τα οξύτατα προβλήματα της Περιφέρειας μας.
Η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή, δυστυχώς, δεν ασχολήθηκε σοβαρά με  κύρια προβλήματα του τόπου μας και των συμπολιτών μας, όπως:

  • Η Υποχρηματοδότηση της Περιφέρειας
  • Η μη εφαρμογή της δυνατότητας για μειωμένο ΦΠΑ σε όλα τα νησιά

που ενέκρινε η ΕΕ,

  • Οι μεγάλες καθυστερήσεις στη καταβολή του Μεταφορικού Ισοδύναμου σε πολίτες και επιχειρήσεις. την επέκτασή του στα καύσιμα σε όλα τα νησιά για την μείωση της ενεργειακής επιβάρυνσης νοικοκυριών.
  • Η Υλοποίηση των στρατηγικών σχεδίων καθορισμού χρήσεων λιμενικών ζωνών, με την πλήρη αναβάθμιση των τελωνιακών χώρων πολιτισμένης υποδοχής επισκεπτών.
  • Η καθυστέρηση  του μεγάλου αναπτυξιακού έργου της Νότιας Παράκαμψης Μυτιλήνης, που υπονόμευσαν οι περιφερειακές αρχές Καλογήρου και Μουτζούρη.
  • Η εκτέλεση του έργου του επαρχιακού δρόμου από διασταύρωση Αγίας Παρασκευής προς Πέτρα, που φρόντισαν οι κυβερνώντες να βυθίσουν με τις φαραωνικές ακριβοπληρωμένες μελέτες του φράγματος Τσικνιά. Φράγμα που επανασχεδιάζεται για πολλοστή φορά τα τελευταία 40 χρόνια !!!
  • Να γίνεται με επιστημονικά δεδομένα και μεθόδους η Δακοκτονία, ώστε να μην ζημιώνουν οι Ελαιοπαραγωγοί.
  • Να ολοκληρωθούν οι διαπλατύνσεις Επαρχιακών δρόμων, όπως Θερμής –Μανταμάδου.
  • Να ενταχθούν και να εκτελεστούν τα έργα που ματαιώθηκαν από την πολύχρονη καθυστέρηση Νομιμοποίησης της εθνικής οδού Μυτιλήνης-Αεροδρομίου, όπως ο Ποδηλατόδρομος από Σουράδα προς Αεροδρόμιο.

Η παράταξή μας «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας» με υποψήφια περιφερειάρχη την Βάσω Χοχλάκα, αν την τιμήσετε με την ψήφο σας, δεσμεύεται  να δώσει ώθηση και καινούργια πνοή στην περιφέρεια, με προώθηση έργων όπως τα παραπάνω.
Βασικός μας στόχος είναι να κλείσουν στα Νησιά μας οι φυλακές ψυχών, με άμεση μετακίνηση και αναλογική διαμονή προσφύγων-μεταναστών, στην ηπειρωτική Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Ως υποψήφιος σύμβουλος της παράταξης «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας» θα ήθελα να δηλώσω ότι, δεσμεύομαι απέναντι σας και απέναντι στον τόπο που αγάπησα από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου ως νεοδιόριστος καθηγητής, μέχρι σήμερα, που είμαι συνταξιούχος, αλλά πάντα ενεργός πολίτης, ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αναμορφωθεί και να αναβαθμιστεί η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και να πάρει την θέση που της αξίζει οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά. Οι δυνατότητες υπάρχουν, πολιτική βούληση χρειάζεται και αυτήν, σας διαβεβαιώ, η παράταξή μας διαθέτει.
Δημήτρης Ζαχαριάδης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Με τον συνδυασμό
«ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ για τα νησιά μας»
της Βάσως Χοχλάκα

Latest..

ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΧΙΟΣ : Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων υπέβαλλε ο Νότης Μηταράκης σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου σχετικά με τον Νέο … [Read More...]

Η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή καταδικάζει τις σεξιστικές και χυδαίες φραστικές επιθέσεις που δέχθηκαν μέσω διαδικτύου δύο νέες γυναίκες υποψήφιες τους.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Με δελτίο τύπου η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Γαλουζή καταδικάζει τις σεξιστικές και χυδαίες φραστικές επιθέσεις που δέχθηκαν μέσω … [Read More...]

Οι δάσκαλοι & νηπιαγωγοί της Σάμου στην πανελλαδική κινητοποίηση για τα κενά σχολεία στις 28/9

ΣΑΜΟΣ: Στην ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης για τα κενά σχολεία μετέχει την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου. Στην προαναγγελία της κινητοποίησης στο … [Read More...]

Επιστολή της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ, για “απροειδοποίητη αλλαγής ώρας” σε πρπονήσεις της Ομάδας στο Κλειστό γήπεδο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Παραθέτουμε Επιστολή της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ, για “απροειδοποίητη αλλαγής ώρας” σε προπονήσεις της Ομάδας στο Κλειστό γήπεδο. Προς : ΔΑΟΚ Από «Ένωση Αττάλου και … [Read More...]